YRITYSMAGNEETTI
Rekrytointiin JA työnantajakuvaan liittyvää ilmaista neuvontapalvelua Lapin yrityksille

Lapin ELY-keskus on valinnut Barona Lapin palveluntuottajaksi palveluun, jossa palveluntuottaja saa järjestettäväkseen työvoima- yrityspalveluja Lapin Läänin alueella kohteena Keminmaan, Kemijärven, Pellon, Posion, Rovaniemen sekä myös muiden Lapin kuntien pk-yritykset, jotka kokevat tarvitsevansa apua henkilöstö- sekä osaajapulan ratkaisemisessa. Asiakkaan yrityksen kotipaikka voi olla Lapin ulkopuolella, kunhan sillä on liiketoimintaa Lapissa. Myös suurempien yritysten Lapissa toimivat yksiköt voivat saada mahdollisuuden tilata palvelu. Lapin ELY-keskus hyväksyy palveluun hakeutuneen organisaation. Tämän jälkeen me olemme suoraan yhteydessä teihin neuvonnan aloittamisesta ja aikatauluttamisesta.

Palvelu on voimassa 24.10.-2019-31.12.2020. Lapin ELY-keskuksella on oikeus tehdä muutoksia palvelun tilaukseen. Niistä tarkemmat tiedot Lapin ELY-keskukselta.

Varaa Baronan neuvonta tästä

lappi_esite-kuva1

Miksi valita Barona?

Baronan lähtökohta on, että palvelu synnyttää todellista ja pysyvää arvoa sekä hyötyä nostaa alueesi ja yrityksenne haluttavuutta työnantajana. Eli palvelun avulla tulemme ratkaisemaan teidän työvoima- ja osaajahaasteen. Barona Laplandin Missio on ollut toiminnan alusta lähtien: “Mitäpä, jos ratkaisisimme Lapin työllisyyden?”. Tämä Missio sopii mielestämme palveluun mitä parhaiten.

Olemme alueellinen henkilöstöalan ammattilainen

Toteutamme vuosittain satoja rekrytointeja asiakkaillemme Lapin alueella. Tunnemme alueen haasteet sekä vahvuudet ja yhdessä elämme kumppaniemme arkea ja juhlaa. Lisäksi tukenamme on valtakunnallisesti toimiva lähes kaikkia maamme toimialoja palveleva osaajaverkosto sekä asiakkaittemme tarpeista lähtevä palvelu- ja teknologiakehitys.

Tuotamme innovaatioita osaajahaasteen ratkaisemiseksi

Kehitämme jatkuvasti uusia keinoja
osaajahaasteen ratkaisemiseen. Esimerkkeinä tällaisista toimivat mm. rekrytoivat koulutusohjelmat ja oppisopimuksella kouluttaminen, moderni hakijamarkkinointi, alueellinen työpaikkamarkkinointi, lähtömaassa tapahtuva kansainvälinen rekrytointi sekä erilaiset teknologiaratkaisut.

(Työ)elämä Lapissa


Lapin jokainen työpaikka kilpailee kaikkien maamme avointen työpaikkojen kanssa. Ilman vetoa alueelle, emme kykene pärjäämään kilpailussa oli työ kuinka kiinnostava tahansa. Tunnistamalla alueelliset vetovoimatekijät voimme erottautua kilpailussa eduksi. Barona omaa suuren määrän onnistumisia näissä.