<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne - "xChange - Vie työsi Espanjaan"

Espanjan Fuengirolassa on jo iso suomalaisyhteisö ja moni haaveilee sinne muutosta. Omien töiden tekeminen Espanjasta käsin on helppoa ja kerroimme webinaarissa kaiken olennaisen mitä sinun pitää tietää työntekoon Espanjassa liittyen.

Lataamalla ilmaisen tallenteen kuulet aitoja kokemuksia Fuengirolasta ja saat arvokkaita vinkkejä liittyen perheen muuttamisesta Espanjaan. Reeta Lehtiniemi avaa yksityiskohtaisesti xChange-konseptin etuudet ja lisäarvot. 

Vieraana: Sanna Niittymäki, Recruitment & Employer Branding manager, Eatech 

Isäntänä: Reeta Lehtiniemi, Concept Owner, Barona xChange

Me Baronalla uskomme ulkomaan työkokemuksen olevan kokemus, joka kasvattaa. Energisempi, motivoituneempi ja itsevarmempi työntekijä jaksaa työssään ja on työnantajalle arvokas voimavara.


WEBINAARISSA ESIINTYIVÄT

 

Sanna Niittymäki, Recruitment & Employer Branding Manager, Eatech 

Sannan intohimona on hyvä johtajuus ja esimiestyö. Hän uskoo, että menestyvät yritykset panostavat tulevaisuudessa yhä enemmän yksilölliseen johtamiseen sekä työntekijöiden henkilökohtaisten unelmien tukemiseen. Sannan edustama yritys Eatech on kovassa kasvussa oleva, jo yli 100 henkilöä työllistävä tamperelainen it-talo.

www.eatech.fi

Reeta Lehtiniemi, Concept owner, Barona xChange

Reeta Lehtiniemi vastaa Baronan xChange- työhyvinvointiohjelmasta. Reetan intohimona on hyvä johtaminen ja työhyvinvointi. Reetan mielestä yksilön oma hyvinvointi koostuu itsetuntemuksesta ja omasta positiivisesta asenteesta. Omien unelmien tavoittelu on Reetan mielestä tärkeää.

www.baronaxchange.fi


 

reeta_sanna_xchange.jpg