varastotyöntekijäksi wihurin metro-tukun uuteen logistiikkakeskukseen

 

WIHURIN METRO-TUKUN UUSI LOGISTIIKKAKESKUS ON VALMISTUNUT JA HAEMME NYT VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ ERILAISIIN TEHTÄVIIN!

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista.
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä hienoa työyhteisöä! 

Tarjoamme upouudessa logistiikkakeskuksessa, Vantaan Viinikkalassa, monipuolisia varastotyötehtäviä eri elämäntilanteisiin. Olit sitten kokenut varastotyöntekijä tai työkokemusta kartuttava, meillä on sinulle töitä, joten hae rohkeasti! Katso työtehtävät alhaalta videoesittelyn jälkeen.

 


Log_tyopaikka1.png

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 
ERI TEHTÄVIIN

"Hae nyt ja pääset samalla vaikuttamaan millaisiin tehtäviin, vuoroihin ja työympäristöön sinä haluaisit päästä. Eivätkö varastotyötehtävät ole entuudestaan tuttuja?
Ei hätää, tässä työssä pääset oppimaan siinä tarvittavia taitoja!"

tyopaikka2.png

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ


"Kiinnostaako fyysinen työ viileissä olosuhteissa ja mahtavassa työporukassa? Tehtävänkuvaan kuuluu saapuvien tavaroiden lajittelu rullakoihin ja tarvittaessa myös muita tehtäviä kuten äänikeräilyä. Voimme tarjota sinulle vakituisen työpaikan modernissa logistiikkakeskuksessa."

työpaikka2.png

LAadunvalvoja hedelmä- ja vihannesosastolle

"Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta HeVi-tuotteiden käsittelystä, reipasta asennetta työntekoa kohtaan, joustavuutta ja tarkkuutta. Työhön kuuluu myös keräyspaikoilla olevien tuotteiden laadun ja kierron valvonta. Työajat sijoittuvat klo 6-20 välille!"

työpaikka1.2.png

VASTAANOTTOTYÖNTEKIJÄ

"Joustavuus, hyvä asenne, oma-aloitteisuus ja reipas meininki ratkaisevat tässä tehtävässä! Päätyötehtäviisi kuuluvat saapuvan tavaran vastaanotto, tarkistus ja laskenta. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille painottuen huomattavasti iltaan."

Log_tyopaikka2.png

Trukkikuski

"Voit olla kokenut konkari tai sitten trukkityöskentelystä kiinnostunut vielä varastoalalla aloitteleva henkilö. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille, painottuen kuitenkin huomattavasti iltaan. Työympäristö on lämpimästä viileään ja pakkaseen."

työpaikka4.png

ÄÄNIKERÄILIJÄ

"Työnkuva koostuu pääasiallisesti puheohjatusta keräilystä keräilykonetta apuna käyttäen. Töitä tehdään päivän aikana sekä viileässä että lämpimässä. Aiempi varastokokemus on eduksi, mutta tähänkin tehtävään tarjotaan kunnollinen perehdytys!"


Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.

Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.