varastotyöntekijäksi wihurin metro-tukun uuteen logistiikkakeskukseen

 

WIHURIN METRO-TUKUN UUSI LOGISTIIKKAKESKUS ON VALMISTUNUT JA HAEMME NYT VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ ERILAISIIN TEHTÄVIIN!

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä hienoa työyhteisöä! Olit sitten kokenut varastotyöntekijä tai työkokemusta kartuttava, meillä on sinulle töitä. Tarjoamme upouudessa logistiikkakeskuksessa monipuolisia varastotyötehtäviä!

 


työpaikka1.png

vASTAANOTTOTYÖNTEKIJÄ

"Koska logistiikkakeskus on uusi ja toiminta vasta käynnistymässä toivoisimme kaikilta työntekijöiltä joustavuutta, hyvää asennetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta meininkiä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus logistiikka-alalta, mutta pakollista tämä ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys."

tyopaikka2.png

trukkikuski

"Aikaisimmat aloitukset tehtävään järjestetään viikolla 26 ja seuraavia aloituksia on lähes viikoittain läpi kesän. Työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa. Halutessasi sinulle voi myös tarjoutua mahdollisuus päästä tekemään jatkuvaa yövuoroa."

tyopaikka3.png

äänikeräilijä

"Valintoja tehdessämme arvostamme aikaisempaa varastokokemusta, mutta vaatimuksena tämä ei ole. Kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Valmiiksi suoritetusta hygieniapassista on etua, mutta tämä voidaan myös tarvittaessa kouluttaa paikan päällä."

työpaikka4.png

varastotyöntekijä

"Eivätkö varastotyötehtävät ole entuudestaan tuttuja? Ei hätää, tässä työssä pääset oppimaan siinä tarvittavia taitoja! Hae siis nyt ja pääset samalla vaikuttamaan millaisiin tehtäviin, vuoroihin ja työympäristöön sinä haluaisit päästä."


Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani.

Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.