<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tulevaisuuden Service Desk 

Webinaari: Tulevaisuuden service desk 

Webinaarissa, Tulevaisuuden Service Desk, keskitymme siihen, mihin suuntaan Service Desk palvelut ovat kehittymässä, ja mitä muutokset tuovat tullessaan. Automatisaation myötä myös Service Deskien toimintaa on tehostettu, mutta mitkä ovat tulevaisuuden trendit ja mihin palvelua on moderneilla työkaluilla mahdollista kehittää - ja miksi?

 

WEBINAARISSA KUULET:

  • Service Desk – palveluorganisaation pulssi vai tukifunktio?

  • Automatisoinnin myötä myös Service Deskien toimintaa on tehostettu, mutta mitkä ovat tulevaisuuden trendit ja mitä se vaatii SD-organisaatiolta 

  • Trendit ja asiakkaiden odotukset - Service Desk nyt vs. tulevaisuudessa 
  • Muutoksen tuomat osaamisvaatimukset Service Deskissä - minkälaista osaamista Service Desk ympäristössä tarvitaan tällä hetkellä vs. tulevaisuudessa?

  • Service Deskin rooli tulevaisuudessa?

VIERAINA: Petri Yrjänä (Fujitsu), Anne Issakainen (Barona) 

ISÄNTÄNÄ: Mikko Saari (Barona IT)

AJANKOHTA: tiistaina 26.2.2019 klo 13.00-13:45. Kesto: 45min.

 

WEBINAARISSA ESIINTYVÄT:

Petri Yrjänä, Development Manager, Fujitsu Finland
Petri on pitkän linjan asiantuntija, hän on toiminut IT-alalla eri tehtävissä lähes 20 vuoden ajan. Petri vastaa tällä hetkellä Fujitsun Service Deskin kehityksestä ja raportoinnista pohjoismaissa.

Anne Issakainen, Service Director, Barona Group
Anne on toiminut palveluliiketoiminnan parissa jo yli 25 vuoden ajan. Anne vastaa tällä hetkellä Baronan palvelukeskusten toiminnasta ja jatkuvasta kehityksestä.

Mikko Saari, Key Account Manager, Barona IT
Mikko työskentelee Teknisen Tuen kentässä tarjoten asiakkaille monipuolisia resursoinnin palveluratkaisuja löytäen samalla asiakkaille parhaat mahdolliset teknisen tuen asiantuntijat. Mikko on myös vahvasti mukana ensiluokkaisen työnhakijakokemuksen tuottamisessa Barona IT:llä.   

HUOM! Lähetämme kaikille ilmoittautuneille webinaaritallenteen, joten ilmoittaudu mukaan vaikka et pääsisi livenä linjoille. Webinaari on suunnattu IT-tuen palveluiden parissa työskenteleville, erityisesti kehitys- ja resursointi vastuussa oleville henkilöille. 

Lataa webinaaritallenne