<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne: Urheilumaailman valmentamisen teesit työelämän käyttöön - Case Lauri A. Hakala

Työelämällä on valtavasti opittavaa urheilumaailmasta. Urheilun puolella osataan rakentaa todella yhtenäiset tiimit, mutta miten tämä sama tehdään työelämässä? Tunnettu lentopallovalmentaja Lauri A. Hakala antaa parhaat urheilun valmentamisen teesit työelämän käyttöön. 

Urheilua, työelämää ja parhaita tiimejä yhdistävät mm. joukkuepelaaminen, tavoitteellisuus, paineensietokyky ja sitoutuminen. Kun tiimiin liittyy uusi pelaaja, on aika tarkastella, miten roolit jaetaan ja kuinka uusi solutetaan vanhaan.

Ruotsissa ammatikseen lentopalloa valmentava Lauri A. Hakalalla on vankka tietämys joukkueiden johtamisesta ja hän lupaa webinaarissa lisäksi kertoa, miten kokenut työntekijä saadaan oppimaan uutta. Lauri ja Janne takaavat webinaarin hyödyttävän ensisijaisesti tiimien vetäjiä ja muutenkin itsensä kehittämisestä kiinnostuneita ihmisiä.

Kesto: Noin 45 minuuttia

Vieraana: Lauri A. Hakala, Head Coach Sollentuna Volleybollklubb, Assistant Coach Finland Women's National Team

Isäntänä: Janne Heikkilä, Key Account Manager, Barona Customer Services

Lataamalla tallenteen saat vastaukset

  • Mitä asiakaspalvelun esimiesten kannattaisi oppia urheilumaailmasta?

  • Miten johdetaan/valmennetaan uutta tiimiä?
  • Asiakaspalvelussa ja urheilussa on kovat tavoitteet, miten saamme työntekijän toimimaan mahdollisimman rennosti?

  • Miten saat kokeneen työntekijän oppimaan uutta?

Esiintyjien esittelyt

Lauri on entinen huippu-urheilija ja nykyinen valmentaja. Hän valmentaa tällä hetkellä lentopallojoukkue VK Sollentunaa Ruotsissa ja toimii samalla Suomen naistenmaajoukkueen 2-valmentajana. Kaikilla tasoilla Laurin valmentamisen filosofia pohjautuu joukkueen yhteisiin, kestäviin arvoihin. Toinen valmennuksen kulmakivi on tutkittu tieto ihmisen käytöksestä ja harjoittelun lainalaisuuksista.

Jannella on 15 vuoden kokemus esimiestyöstä asiakaspalvelusta. Hän pitää tärkeänä, että on itse motivoitunut työhön, koska ainostaan siten voi löytää työntekijöistä parhaimman esiin, ja saada heidät motivoitua ja nauttimaan työskentelystä. Jannella on pitkä tausta huippu-urheilusta ja hän onkin hyödyntänyt urheilusta tuttua valmennustapaa asiakaspalvelussa työntekijöiden johtamisessa.

Coach Hakala Consunting / Barona Asiakaspalveluratkaisut

Naamakuva_lauri_janne.jpg