<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Leadership in Modern Tech Teams

Webinaari: Leadership in Modern Tech Teams 

Tämän kertaisessa webinaarissamme paneudumme johtamismenetelmiin ja -käytäntöihin kehitystiimien näkökulmasta. Millaista on hyvä johtajuus moderneissa ja ketterissä tiimeissä sekä mitä vaatimuksia tulevaisuus tuo mukanaan?

Johtamisteorian sijasta keskitymme puhumaan konkreettisista kokemuksista. Webinaari on suunnattu ohjelmistokehitystiimien esimiehille sekä heille, jotka haluavat oppia lisää aiheesta.

Keskustelussa mukana CGI:n projektipäälikkö Minna Ala-Outinen sekä Technical Architect Miro Metsänheimo. CGI on kansainvälinen IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Se työllistää Suomessa yli 3 700 asiantuntijaa 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti CGI työllistää 74 000 asiantuntijaa 40 eri maassa.


Vieraina: Minna Ala-Outinen (CGI) ja Miro Metsänheimo (CGI)
Isäntänä: Janne Borro, Consultant, IT Talent Acquisition
Ajankohta: keskiviikkona 13.2.2019 klo 13.00-13:45. Kesto: 45min.

leadership-in-tech-teams


ESIINTYJIEN ESITTELYT

Minna Ala-Outinen / Project Manager / CGI Suomi Oy.

Minnalla on reilun kuuden vuoden ajalta kokemusta projektityöskentelystä, ketteristä kehitystiimeistä ja niiden ohjaamisesta. IT-alan lisäksi Minna on kartuttanut osaamistaan sekä yrittäjänä startup-maailmassa että koulutusinnovaatioiden kehittämisen parissa. Hän on toiminut sekä projektipäällikkönä että tuotepäällikkönä ja johtanut useita eri kehitystiimejä aina Oulusta Lissaboniin.

CGI:llä hän on toiminut projektipäällikkönä vajaat kaksi vuotta ja työskentelee parhaillaan useammassa julkishallinnon IT-projektissa, joissa Scrum elää ja voi hyvin.

Pölyttyneiden asenteiden ja kankeiden rakenteiden rohkea ravistelu ovat hänen lempipuuhaansa ja Minna tietää, että huomenna asiat voivat todellakin olla toisin, jos muutokseen vain uskoo ja sen eteen on valmis tekemään töitä.

Miro Metsänheimo / Technical Architect / CGI Suomi Oy.

Mirolla on 4 vuoden kokemus intohimoisesta koodirivin naputtelusta ja maanlaajuisesti käytössä olevien järjestelmien suunnittelusta ja rakentamisesta yhdessä kehitystiimien kanssa.

CGI:llä Miro vastaa julkishallinnon IT-projektien arkkitehtuurista, CI:stä ja ohjaa samalla useampien kansainvälisten kehitystiimien asiantuntijoita heidän työssään. Ei kuitenkaan ole hetkeä, jolloin hänellä ei ole kädet savessa ja kehitystikettejä avoinna – mitä haastavampi kokonaisuus, sitä suuremmalla sydämellä tuloksia syntyy. Motivaatio ja into tehdä työtä syntyy silloin, kun asiakas ja loppukäyttäjät ovat tyytyväisiä ja erityisesti silloin, kun hän pääsee toteuttamaan itseään luomalla vaativia ja laadukkaita ratkaisuja.

E-urheilua vapaa-ajalla seuraava Miro tunnustaa, että hänen sisällään on aina elänyt pieni yrittäjä. Työssä hän arvostaa vapautta, matalaa hierarkiaa sekä mahdollisuutta johtaa itseään. Tulevaisuudessa hän näkee toinen toistaan mielenkiintoisempia haasteita ja näkee itsensä luomassa aiempaa parempia digitaalisia palveluita ja järjestelmiä.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse tallenteen webinaarin jälkeen. Kannattaa siis osallistua, vaikka aikataulu ei sopisikaan kalenteriin.