<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LATAA WEBINAARITALLENNE: ITSEOHJAUTUVAMMAKSI NYT - MIKSI JA MITÄ SE VAATII?

Crescon & Veros Oy:n yhteinen webinaari pohjaa tutkimukseen,  jossa kysyimme yli 1000:n suomalaisen ajatuksia itseohjautuvuudesta. Oli sitten organisaationne ottamassa ensiaskeleita itseohjautuvuudessa tai olette jo aloittaneet matkan, saat webinaarista varmuudella hyödyllisiä näkökulmia prosessiinne. 

Nopeus, mukautumiskyvykkyys ja luova ongelmanratkaisukyvykkyys ovat tärkeitä elementtejä, kun yritys haluaa haluaa luoda itselleen kilpailukykyä ja rakentaa loistavaa asiakaskokemusta. 

Kuinka sitten ketteryys ja muuntautumiskyky saadaan toimimaan aidosti? Kuinka rohkaistaan henkilöstöä ottamaan vastuuta, tuomaan ajatuksia ja ideoitaan avoimesti esille sekä tekemään päätöksiä?

Ketteryyttä voi lisätä rakentamalla organisaatioon ja tiimeihin paitsi itseohjautuvuutta myös psykologista turvallisuutta. Siksi kuulet webinaarissa muun muassa: 

  • Miten psykologista turvallisuutta voi rakentaa?
  • Miten psykologisen turvallisuuden voi huomioida johtamisessa?
  • Miten itseohjautuvaa kulttuuria voi rakentaa? Mitä prosessissa olisi hyvä huomioida?
  • Miten johdon ja henkilöstön ajatukset itseohjautuvuudesta eroavat toisistaan?

Tallenteen kesto: noin 45 min. 

WEBINAARIN ASIANTUNTIJAT

Katri Hurme, johtaja, johtava asiantuntija, Cresco 

Katri Hurme on työpsykologian kentän pitkänlinjan asiantuntija. Hänellä on kokemusta erityisesti vaativista johtajavalinnoista sekä valmentamisesta. Katri on kouluttautunut Brain-Based Coach ja ratkaisukeskeisyyden sekä positiivisen ajattelun puolestapuhuja. Hän on innostunut tuomaan psykologista asiantuntemusta osaksi rekrytointeja, työssä viihtymistä ja kehittymistä. 

Cresco on 1995 perustettu suomalainen business-psykologian asiantuntijayritys, joka tuo psykologisen osaamisen organisaatioiden käyttöön. Missiomme on auttaa ihmisiä ja organisaatioita saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Cresco on osa Baronaa.

Martti Hakala, Veros Oy

Martti Hakala on Veroksen perustaja. Martilla (KTM, Certified Business Coach) on yli 10 vuoden monipuolinen johtamiskokemus OP ryhmästä – mm. Osuuspankkien myynnin tuen, digitaalisen myynnin ja markkinoinnin johtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt erilaisissa johtotehtävissä. 

Vesa Sampakoski, Veros Oy

Vesa Sampakoskella (DI, Certified Business Coach) on yli 10 vuoden kokemus kansainvälisen myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan johtamisesta teollisuudessa – työnantajina Nokian Renkaat, Vexve ja Kiilto. 

Veros Oy on 2018 alussa perustettu esimiestyön ja johtamisen palveluyritys, joka auttaa yrityksiä suunnittelemaan ja rakentamaan siltoja ihmisilleen uuteen kulttuuriin siirtymiseksi. Yrityksen takana ovat vahvan liiketoiminnan ja myynnin johtamisen käytännön kokemuksen omaavat asiantuntijat.