<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LATAA webinaariTALLENNE: Innovaatiohubin rakentaminen - case Op 

Tutustumme tässä webinaarisarjassa asiantuntijarekrytoinnin saloihin Suomalaisten huippuyritysten kokemusten kautta. Asiantuntijarekrytoinnin muuttuessa yhä haastavammaksi yritykset käyvät kovempaa kilpailua parhaista osaajista. Tämä webinaarisarja tuo sinulle konkreettisia vinkkejä rekrytoinnissa onnistumiseen.

OP:n Oulun Kehitysyksikkö on OP Ryhmän digitaalisten palveluiden yksikkö, jossa työskennellään OP:n digitaalisten peruspalveluiden ja uusien liiketoimintojen parissa.

Mobiili- ja web-palveluiden kehittämisen lisäksi OP:iin on perustettu OP Lab, jonka tehtävänä on etsiä uutta liiketoimintaa ja kasvattaa liiketoimintaa uuden teknologian ja uusien palvelukonseptien avulla. 

Tässä webinaarissa OP:n Jukka Parkkinen kertoo Oulun Digitaalisten Palveluiden Kehitysyksikön tarinan; miten kuudessa vuodessa rakennettiin 450 henkilöä työllistävä palvelukehittämisen osaamiskeskittymä.

Vieraana: Jukka Parkkien, Director, Head of OP Design & Software at OP Financial Group 

Isäntänä: Ilkka Lagerström, Director, Talent Acquisition at Barona IT

Webinaarissa kuulet:

  • Miten rakennetaan kehitysyksikkö tyhjästä; roadmap ja avainpelurien merkitys?

  • Mikä on tiimidynamiikan merkitys kehitysyksikköä muodostettaessa; osaaminen vs. persoona?
  • Miten rakennetaan arvopohjainen "luottamuksen kulttuuri"?
  • Riskit ja menestystekijät; mitä oppeja matkan varrella on karttunut ja mitkä ovat kriittisiä menestystekijöitä rakennusvaiheessa?

ESIINTYJIEN ESITTELYT

Jukka Parkkinen, Director, Head of OP Design & Software at OP Financial Group 

Jukka on toiminut digitaalisten tuotteiden tuotekehityksessä 26 vuotta. Ensimmäiset lähes 20 vuotta Nokian palveluksessa pääasiassa uusiin teknologioihin, innovaatioihin ja palveluiden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Kuuden OP-vuoden jälkeen hän vastaa yrityksessä palvelumuotoilusta, asiakaskokemuksen suunnittelusta sekä sisäisestä ohjelmistokehityksestä. Jukka on omassa roolissaan rakentanut organisaatiota asiantuntijoiden osaamiseen luottaen ja saanut aikaan kulttuurin, jossa tekijät ovat keskiössä.

Ilkka Lagerström, Director, Talent Acquisition at Barona IT 

Ilkalla on yli 12 vuoden kokemus rekrytoinnista ja osaamisen hankinnasta. Hän vastaa Baronan rekrytointipalveluista, rekrytointimarkkinoinnista sekä rekrytointiprosessin kehittämisestä. Hän myös toimii Baronan keskitetyn rekrytoinnin palvelukeskuksen vetäjänä. Ennen Baronan uraa hän ehti työskennellä useita vuosia Manpower Group:ssa ja Adeccolla eri rooleissa. Ilkka on modernin rekrytoinnin ja ehdokaskokemuksen fanaatikko ja edelleen hyvin ”kädet savessa” erilaisissa asiakas projekteissa ja palveluissa.

3.png