Hae Huoltoasentajaksi VAK:lle

HAEMME LIEDON HUOLTOKESKUKSEEN uusia OSAAJIA OPPISOPIMUSKOULUTUKSELLA SEKÄ jo ammattilaisia asentajia raskaan kaluston huoltoasentajiksi.

Etsimme Lietoon VAK Huoltopalvelut Oy:lle useita huoltoasentajia. Voit olla jo valmis ammattilainen tai ihan uudelle uralle tähtävää, sillä koulutamme tehtäviin myös palkallisella oppisopimuskoulutuksella. 

Huoltoasentajan tehtävissä teet monipuolisia huoltotehtäviä raskaalle kuljetuskalustolle Liedon upouudessa täyden palvelun huoltokeskuksessa. Työtehtäviisi kuuluvat mekaaniset kunnossapitotyöt, minkä lisäksi voit tehdä muun muassa yksinkertaisia ajoneuvosähkötöitä. Hoidettavanasi voi olla esimerkiksi jarru-, jousitus- tai hydraulilaitehuoltoja.

Oppisopimuskoulutuksien sisällöt räätälöidään henkilökohtaisesti – osaamisesi mukaan! Olit sitten kokenut konkari, työurasi alussa oleva tai alaa vaihtamassa – me koulutamme sinusta rautaisen ammattilaisen huoltoasentajan tehtäviin! Kun koulutus on maalissa, työllistyt VAK Huoltopalvelut Oy:lle. Koulutuksen aikana saat TES:n mukaisesti palkkaa.

Työt ja koulutukset alkavat kevään 2020 aikana maalis-, huhti- ja toukokuussa. Hakijoita haastatellaan heti, joten kannattaa heti jättää hakemus!


Työ huoltoasentajana VAK HUoltopalveluissa

Työni on erittäin monipuolista ja kaikki päivät ovat erilaisia. Kalusto ja tekniikka päivittyvät koko ajan, se pitää mielenkiinnon yllä ja innostaa oppimaan uutta.
Arvostan sitä, että VAK Huoltopalvelut -ketjussa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Olen saanut osallistua useisiin koulutuksiin, viimeisimpänä esimieskoulutusohjelma, jonka suoritin vuonna 2019.
Myös mukavat työkaverit ovat ensiarvoisen tärkeitä töissä viihtymisen kannalta. Meillä on mukava ja avoin työilmapiiri ja kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan työtilanteen niin vaatiessa.
Jarkko Lehtonen, Vuoroesimies, VAK Huoltopalvelut
LUE LISÄÄ JARKON KOKEMUKSIA

 

 

vak_huoltoasentaja_jarkko-1

 


Avoimet haut

vak_huoltoasentaja_hae

Oppisopimuksella huoltoasentajaksi VAK:lle

Sopivalla hakijalla on asenne kohdallaan, hyvä fyysinen kunto ja valmius 2-vuorotyöhön. Eduksi katsomme kaiken kokemuksen huolto- ja asennustehtävistä koulun, työelämän tai harrastusten parissa. Hyötyä tehtävässä on myös hitsaustaidosta.

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Jos olet kiinnostunut VAK:in työpaikoista, voit olla yhteydessä rekrytoijaan Miikaan arkisin klo 8-16!

Miika Lähteenkorva, miika.lahteenkorva@barona.fi, 050 400 3817

vak_huoltoasentaja_hae2

VAK huoltoasentajahaku

Sopivalla hakijalla on aikaisempaa työkokemusta raskaan kaluston huoltotehtävistä ja halu oppia uutta. Eduksi katsomme osaamisen ajoneuvosähköstä, hitsaustaidon sekä vähintään C-ajokortin. Teemme töitä kahdessa vuorossa, joten edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!

Jos olet kiinnostunut VAK:in työpaikoista, voit olla yhteydessä rekrytoijaan Miikaan arkisin klo 8-16!

Miika Lähteenkorva, miika.lahteenkorva@barona.fi, 050 400 3817


Näistä syistä sinun kannattaa hakea oppisopimuskoulutukseen!

 • Koulutus on maksuton ja koulutuksen aikana olet työsuhteessa ja sinulle maksetaan TES:n mukaista palkkaa
 • Opiskelut suoritat työn ohessa ja suoritat kuukausittain muutaman lähipäivän koululla (1-4 krt./kk.)
 • Oppisopimuksen kautta suoritat tutkinnon osia tai jopa koko tutkinnon!
 • Voit myös viedä aiempia ammattiopintojasi loppuun!
 • Koulutuksen jälkeen työsopimus solmitaan VAK Huoltopalvelut Oy:n kanssa ja tähtäimessä pitkä työura
  HAE TÄSTÄ OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN

  HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!

  Jos olet kiinnostunut VAK:in työpaikoista, voit olla yhteydessä rekrytoijaan Miikaan arkisin klo 8-16!

  Miika Lähteenkorva, miika.lahteenkorva@barona.fi, 050 400 3817

vak_huoltoasentaja_oppisopimuskoulutus-1

 


VAK – LAADULLA ON TEKIJÄNSÄ

 

vak_logo_huoltoasentaja_oppisopimuskoulutus

 

VAK Oy suunnittelee ja valmistaa laadukkaat ja ajanmukaiset raskaan kaluston tavarankuljetusratkaisut. Lukuisat omat innovaatiot, modernit tuotantomenetelmät ja pitkä kokemus ovat nostaneet VAK:n alan suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Pohjois-Euroopan merkittävämmäksi kuljetuskaluston valmistajaksi.

www.vak.fi