valmennus: Työnhaun sudenkuopat, onko niitä?

Ikä, katkonaiset työsuhteet, työkykyyn liittyvät haasteet, vanhentunut tai kapea-alainen osaaminen, työkokemuksen puuttuminen, heikot tietotekniset taidot, itsensä ilmaisemisen vaikeus... Nämä työnhaun sudenkuopat varjostavat monen työnhakua. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla!

Työnhaun sudenkuopat, onko niitä? -valmennus keskittyy työnhaun sudenkuoppien, joihin moni työnhakija uskoo kompastuvansa, murtamiseen. Valmennuksessa saat vinkkejä omien työnhakua rajoittavien esteiden viestimiseen ja niistä eroon pääsemiseen. Valmennus madaltaa työnhaun kynnystäsi ja kohottaa työnhaku-itsetuntoasi!  

AIKA & PAIKKA

Ajankohta: Torstai 16.5. klo 14-15.30

Paikka:  Etänä webinaarin kautta tai toimistollamme Barona "Koti", Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki. 

Paikka:   Barona "Koti", Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki. 

HUOM! Valitse ilmoittautumisen yhteydessä (täyttämällä lomakkeen oikealla) osallistutko etänä vai tuletko paikan päälle (vain 15 paikkaa). 

valmentajat

Jenni Hänninen, psykologi ja työelämävalmentaja, Barona 
 
Jenni on psykologi ja työelämävalmentaja, joka auttaa työssään asiakkaitamme löytämään vaihtoehtoja ja ratkaisuja työuran käännekohdissa - oli kyse sitten työkykyyn, osaamiseen, oppimiseen, motivaatioon tai työnhakuvalmiuksiin liittyvistä haasteista.
 
 
irina
Irina Helskyaho, henkilöstökonsultti ja työelämävalmentaja, Barona 
 
Irina työskentelee valmentajana eri syistä työuran risteyskohdissa oleville asiakkaillemme. Yksilö- ja ryhmävalmennuksissa keskiössä on työelämätavoitteet, ammatinvalinta, motivaatiokysymykset, työkykyhaasteet, osaamisen tunnistamien, sekä työnhaku. Irina pyrkii työssään tukemaan asiakastaan ratkaisujen löytämisessä, sekä ammatillisiin tavoitteisiin pääsyssä.
 
 
 
 
 
 
 

 

BARONA ON TYÖELÄMÄN TRAINERI

Barona on työelämän traineri, josta saat sparraajan ja harjoitusvastuksen työelämääsi. Voit löytää piilevän supervoimasi, tehdä kokonaan uusia aluevaltauksia tai saada myötätuulta kiperiin ylämäkiin. Katso trainerin ilmaiset valmennukset täältä
 
Työelämän traineri -kampanjalla tarjoamme työnhakijoille ja -tekijöille maksuttomia valmennuksia, joiden avulla haluamme auttaa ihmisiä kohti parempaa ja arvojensa mukaista työelämää.