tervetuloa barona logistiikan
trukkimestari 2019 -kisaTapahtumaan!


Järjestämme Helsingin Messukeskuksessa Kuljetus-Logistiikka-messuilla 9.-11.5.2019 ennennäkemättömän Trukkimestari 2019 -kilpailutapahtuman🏆 
 Kilpailu itsessään on konkreettinen kunnianosoitus trukkikuskeille ja heidän ammattitaidollensa. Tule siis kannustamaan kisaajia!

Trukkimestarikilpailun lisäksi tapahtumaosastolla on kilpailusuoritusten välissä alaa haastavia puheenvuoroja. Kävijät voivat myös keskustella Barona Logistiikan asiantuntijoiden sekä rekrytoijien kanssa.

Messuille on maksuton sisäänpääsy rekisteröitymällä etukäteen. Tervetuloa mukaan energiselle osastollemme olit sitten alan asiantuntija tai opiskelija!

 Rekisteröidy messuille maksutta


TAPAHTUMAN LISÄTIEDOT & SISÄLTÖ

📍 Tapahtumaosastomme sijaitsee Halli 3:ssa, alueella 3d41. 

⏱ Messujen aukioloajat:
to 9.5. ja pe 10.5. klo 10-18 sekä la 11.5. klo 9-16.

TRUKKIMESTARIKISA (TO-PE: kisat, LA: palkitseminen ja trukkisimulaattori)

Erikseen kutsutut kilpailijat suorittavat eri lajeja vastapainotrukilla ja paras suoritus palkitaan Trukkimestari 2019 -tittelillä sekä hienolla palkinnolla. Kisoja voi tulla seuraamaan torstaina ja perjantaina. Lauantaina palkitaan vuoden 2019 Trukkimestari ja kisakooste on myös nähtävillä kävijöille. Lisäksi samana päivänä messukävijät voivat selvittää omia trukkimestarin ominaisuuksia huikealla trukkisimulaattorilla. 

LOGISTIIKAN ASIANTUNTIJAPUHEENVUOROT (TO-PE)

Torstaina ja perjantaina kannattaa tulla kuuntelemaan logistiikan asiantuntijoiden puheenvuoroja kisasuoritusten välissä. Barona Logistiikan asiantuntijoiden lisäksi puhujia on tulossa vierailevista yrityksistä – Lidl Suomi, Wihuri Metro-tukku ja Uber tulevat kertomaan heidän ajankohtaisia näkemyksiään logistiikasta. Asiantuntijoiden kanssa on loistava tilaisuus jatkaa keskustelua myös puheiden jälkeen. Haasta heidät siis kysymyksilläsi!

TAPAA BARONA LOGISTIIKAN REKRYTOIJIA

Tapahtumaosastolla voi tavata meidän rekrytoijia ja keskustella tulevista työmahdollisuuksista Barona Logistiikalla. Lauantaina voi jopa testata omia trukinajotaitoja trukkisimulaattorilla! Rekrytoijia voi tavata joka päivä messujen ajan: kurkkaa rekryn tapahtumasivusto täältä.

Keitä me olemme?

Barona Logistiikka on erikoistunut sisälogistiikan palveluratkaisuihin ja tarjoaa logistiikan palveluiden ohella monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla. Vuosittain työllistetään jopa yli 3000 työntekijää.

 
KATSO AVOIMET LOGISTIIKAN TYÖPAIKAT