Kiinnostaako moderni työ uusiutuvan energian tuotteiden parissa?

Nyt sinulla olisi mahdollisuus hakeutua Suomen johtavaan maalämpö- ja lämmöntalteenottoalan yritykseen Tom Allen Seneraan. Etsimme useisiin rooleihin asiantuntijoita sekä teknisiä ammattilaisia erilaisiin tehtäviin Etelä-Suomen alueelle.

Asentajatehtäviin haemme sekä ammattilaisia, että uransa alussa olevia oppimishaluisia henkilöitä!

Rekrytointi tehtäviin hoidetaan Baronan kautta, mutta työhön valitut henkilöt rekrytoituvat Tom Allen Seneralle.

Katso alta avoimet työtehtävät ja jätä hakemus, niin jutellaan lisää!


Hankepäällikkö, Tom Allen Senera

Hankepäällikkö, Tom allen Senera

Hankepäällikkönä vastaat projektien läpiviemisestä kokonaisuudessaan kiinteistökohteissa. Työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi asiakashankintatilaisuuksiin osallistumisesta, ratkaisujen esittelyistä, myyntiprosessista ja projektien hoitamisesta.

Energia-asiantuntija myyntityöhön

Energia-asiantuntija myyntityöhön

Teknisenä myyjänä otat vastuun olemassa olevista asiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta. Myynti tehdään kuluttajakohteisiin Uudenmaan alueella, ja tähän liittyy liikkumista asiakkaiden luona ja mahdollisesti eri messutapahtumiin osallistumista.

lto_jelpp

Lämmöntalteenottojärjestelmien (LTO) asentaja

Energiaa säästävät poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmät asennetaan asiakkaiden kerrostalokohteisiin Etelä-Suomen alueella. Asennuksia suoritetaan usein kerrostalojen katoille sekä julkisivuille, joten työssä menestyminen vaatii korkeita paikkoja pelkäämätöntä luonnetta. Työtehtävään on kattava perehdytys!

lvi_jelpp

Lämmitys- ja käyttövesiputkistojen asentaja

Asennukset toteutetaan itsenäisesti tai työparin kanssa asiakkaidemme kiinteistökohteissa Etelä-Suomen alueella. Hakijana voit olla kokenut ammattilainen, tai urasi alussa oleva oppimishaluinen henkilö. Eduksi luemme hitsausosaamisen ja aiemman työkokemuksen LVI-alan töistä.

kiinteistoautomaatio_jelpp

KIINTEISTÖAUTOMAATION AMMATTILAINEN

Kiinteistöautomaation ammattilaisena pääset työskentelemään osana Tom Allen Seneran viisihenkistä kiinteistöautomaatiotiimiä. Työtehtävät koostuvat kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöasiakkaiden kiinteistöjen lämmitysratkaisujen koodaamisesta ja automaatioasennuksista.

sahkoasentaja_jelpp

Sähköasentaja kiinteistökohteisiin

Asennukset toteutetaan itsenäisesti tai työparin kanssa kuluttaja-asiakkaiden kiinteistökohteissa pääasialllisesti Uudenmaan alueella. Tehtävät koostuvat esimerkiksi maalämpöpumppujen tai puhallinkonvektoreiden sähköistämisistä. Hakijana voit olla kokenut ammattilainen, tai urasi alussa oleva oppimishaluinen henkilö. 


MILLAISIA HENKILÖITÄ ETSIMME?

Odotamme hakijoilta tunnollista ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Tärkeintä on kuitenkin halu ratkoa erilaisia ongelmia, oppia uutta sekä kehittyä omassa työssäsi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kannustavassa ja innostavassa työporukassa yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan hyvillä työeduilla sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin.


Kiinnostuitko?

Jätä hakemus sinua kiinnostavaan tehtävään, niin jutellaan lisää!

Haluatko tietää lisää paikoista? Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Baronan kanssa, ja lisätietoja paikasta antaa Baronalta Markus Korpela.

Lisätiedot paikoista arkisin 9-15

Markus Korpela
Rekrytoija, Barona Teollisuus

0504648493
markus.korpela@barona.fi

lammitys-ja_kayttovesiputkistojen_asentaja

 


Tom Allen Senera

Tom Allen Senera Oy on Suomen kokenein maalämpöurakoitsija. Yrityksellämme on lämmitysalan kokemusta jo yli 20 vuoden takaa. Suomen maalämpöalalla jo vuodesta 1994 toiminut Tom Allen Oy ja vuonna 2008 perustettu energiaratkaisujen asiantuntijayritys Senera Oy yhdistyivät 2017, jolloin syntyi Tom Allen Senera Oy. Meillä työskentelee noin seitsemänkymmentä alan ammattilaista. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat luotettavuus, vastuullisuus ja uusiutuvien energianlähteiden käyttäminen. Panostamme osaamiseen ja toiminnan kehittämiseen, ja pidämme työntekijöistä hyvää huolta. Tule rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

www.tomallensenera.fi