Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Etsimme nyt vahvistuksia useisiin eri tehtäviin Kirkkonummen tuotantolaitokseen.

Yli sadan vuoden kokemuksella Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmianilla tiedetään, että menestys maailman johtavana kaapeliyhtiönä riippuu ihmisistä. Nyt etsimme Kirkkonummen tuotantolaitokseen vuorotyönjohtajia, mekaniikka-asentajia ja sähkö/automaatioasentajia.

AVOIMIIN TEHTÄVIIN

prysmian_rekry_kaapelituotantoOletko yksi etsimistämme osaajista? Tarjoamme sinulle palkitsevia ja hyvällä tavalla haastavia tehtäviä kaapelituotannon sydämessä, kansainvälisessä ympäristössä. Prysmianilla saat myös kaiken tuen osaamisesi ja urasi kehittymiselle.

Olit sitten jo rautainen ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja, hae mukaan tekemään työtä kaapelituotannon sydämeenLisätietoa haettavista tehtävistä löydät alapuolelta:


prysmian_rekry_vuorotyonjohtaja

Vuorotyönjohtaja

Vuorotyönjohtajana olet vastuussa vuorosi operatiivisesta johtamisesta kaapelivalmistusprosessissa. Varmistat siis omalla panoksellasi tuotannon sujuvuuden, tehokkuuden ja laadun organisoimalla ja koordinoimalla työkuormaa sekä tuotantotyöntekijöitä. 

Lue lisää työstä ja hae nyt:

prysmian_rekry_kunnossapito

mekaniikka-asentaja

Mekaniikka-asentajana työskentelet osana teollisen tuotantolaitoksen kunnossapitotiimiä. Työt sisältävät ennakko- ja määräaikaishuoltojen lisäksi myös vianetsintä- ja korjaustehtäviä. Vastuita saat osaamisesi mukaan.

Lue lisää työtehtävästä ja hae nyt:


Prysmian Group on maailman suurin energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja, jonka liikevaihto on yli 11 miljardia euroa. Prysmian Group on aidosti globaali yritys, jolla on tytäryhtiöitä yli 50 maassa, 112 tehdasta, 25 tutkimus- ja kehityskeskusta ja noin 30 000 työntekijää. Suomessa Prysmian Group Finlandilla on henkilöstöä 550 ja tuotantolaitokset Oulussa ja Pikkalassa. Lisätietoja yhtiöstä: www.fi.prysmiangroup.com