KOULUTTAUDU TELINEASENTAJAKSI!

MILTÄ KUULOSTAISI UUSI URA TELINEASENTAJANA?

Ramirent ja Barona yhdessä kouluttavat ja rekrytoivat 12 uutta telineasennuksen ammattilaista Terrafamelle! Työvoimakoulutus tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden uran telineasentajana ilman aikaisempaa alan kokemusta.

Telineasentajien työvoimakoulutus alkaa helmikuussa 2020 ja kestää yhteensä 60 koulutuspäivää. Rekrykoulutuksen tavoitteena on vakituinen työsuhde ohjelman jälkeen ja koulutus on osallistujille maksuton. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi. Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, vaan oikea asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat.

Ammattilaiseksi koulutuksen avulla!

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!

Haku on auki 19.1 asti!


6 syytä hakea mukaan:

1. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin

2. 60 päivässä kouluttautuminen telineasentajaksi - 20 telineasennusta käsittelevää lähiopetuspäivää sekä työssäoppiminen

3. Tähtäimessä pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka

4. Neljä uutta korttia: työturvallisuuskortti, hätäensiapukortti, henkilönostinkortti sekä trukkikortti 

5. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi

6. Koulutusohjelma on maksuton!

Tutustu siis tarkemmin koulutukseen ja hae mukaan heti!

 

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!

 

Ramirent_sivusto_kuva3

telineasentaja-kajaani-kuva

Toni on telineasennushommissa Ramirentilla Terrafamen kaivoksella

Aikaisemmin huopakatto- ja saneeraustöitä tehnyt Toni on kohta vuoden verran viihtynyt Baronan kautta Ramirentilla. Armeijasta kotiutumisen jälkeen Toni ryhtyi työnhakuun ja bongasi telinasentajan työpaikkailmoituksen netistä.

Kaivoksella Toni tekee erilaisten rakennustelineiden kasaus- ja purkutöitä. Sotkamon kaivoksella louhitaan ja käsitellään malmia ja kaivosalueelta löytyy monia eri alan yrityksiä. Joskus työprojekteja tulee myös kaivosalueen ulkopuolelle. Toni mainitsee työporukkansa olevan hyvä, jossa meininki on sopivan rentoa. Työnsä parhaaksi puoleksi hän mainitsee fyysisen työn:

”Parasta tässä työssä on se, että työpäivät ovat vähän kuin urheilua. Ei ole mitään istumatyötä.”

Toni kertoo vielä, että telineasentajan työt voisivat sopia reippaalle kaverille, jolla on perusfyysinen kunto kohdillaan ja ei hirveästi pelkää korkeita paikkoja.

”Jos on kynnelle kykenevä, niin telineasennushommissa on mahdollista myös edetä asentajasta nokkamieheksi ja työnjohtajaksi asti”, Toni kertoo etenemismahdollisuuksista.

telineasentaja_uratarina_kuva1

ANTTI TYÖLLISTYI TELINEASENTAJAKSI REKRYKOULUTUKSEN KAUTTA

Turkulainen Antti kuuli mahdollisuudesta hakeutua telineasentajan rekrykoulutukseen, jonka jälkeen voisi työllistyä Ramirentille telineasentajaksi. ”Tehtävä kuulosti mielenkiintoiselta ja päätin lähteä mukaan”, Antti kertoo.

Nyt Antti on työskennellyt 10 kuukautta Ramirentilla telineasentajana. Hän on päässyt Turun telakalla tekemään monipuolisesti erilaisia telineitä ja on viihtynyt työssään. 

Antti kertoo olevansa ehdottoman tyytyväinen siihen, että hän päätti lähteä mukaan telineasentajan koulutukseen: ”Sen pienen hetken, kun mietin että lähdenkö… Niin täytyy sanoa, että hyvä että päätin lähteä mukaan.”

Lue lisää Antin kokemuksia telineasentajan työstä ja koulutuksesta täältä.


KIINNOSTUITKO?

Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla. Rekrykoulutus rakentuu 20 telineasennusta käsittelevästä lähiopetuspäivästä sekä työssäoppimisesta. Koulutuspäivien aikana suoritetaan mm. työturvallisuuskortti, hätäensiapukortti, henkilönostinkortti sekä trukkikortti. Lisäksi koulutuksessa käsitellään muun muassa telinetöitä koskevaa lainsäädäntöä, työturvallisuutta, telineille tehtäviä tarkastuksia, eri telinetyyppejä, käyttötarkoituksia ja kuormituksia. Lähiopetus järjestetään Kajaanissa. Koulutusohjelman lopussa on työharjoittelujakso Terrafamella.

 

MITÄ ON TELINEASENTAJAN TYÖ?

Telineasentajana työskentelet työryhmissä, joissa on yleensä 2-4 asentajaa. Työkohteina voivat olla uudisrakennuksilla esimerkiksi muuraustelineet tai rakennettavan kohteen kokonaan suojaaminen sääsuojalla. Saneerauskohteina ovat usein julkisivujen korjaamisiin tehtävät huputetut julkisivutelineet tai kattoremontteihin suojaksi tehtävät räystästelineet ja sääsuojat. Teollisuuskohteissa kuten muun muassa kaivoksilla, terästeollisuuden, kemianteollisuuden tai paperiteollisuuden työkohteissa pääset rakentamaan monimuotoisia, yleensä hieman pienempiä telineitä koneiden huoltoihin ja muihin laitosten kunnossapitoon liittyviin työvaiheisiin.

 Lue lisää koulutuksesta ja hae alla olevasta linkistä:

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ!

Haku on auki 19.1 asti! Kyseessä on työvoimakoulutus ja se on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu henkilö voi hakea koulutukseen.


Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina heille parhaimman ratkaisun. 

Lue lisää: ramirent.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Lue lisää: baronarakennus.fi