<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

lataa WEBINAARItallenne: taloushallinnon asiantuntijan rooli tekoälyn aikakaudella 

Työ taloushallinnossa muuttuu nopeasti. Mitä tämä tarkoittaa taloushallinnon asiantuntijalle? Minkälainen osaaminen on halutuinta juuri nyt? 

Webinaarissa keskitymme rooliisi taloushallinnon asiantuntijana nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelemme siitä, miten tekoäly ja robotiikka vaikuttavat yrityksien osaamistarpeisiin ja sitä kautta taloushallinnon työntekijöihin. Webinaariin osallistumalla saat vinkkejä muutoksessa mukana pysymiseen. 

Kesto: 30min (pidetty 12.4.2018) 

Lataa tallenne sivun laidasta löytyvästä lomakkeesta. 

Tallenteella kuulet: 

  • Miten taloushallinnon asiantuntijan työ muuttuu tekoälyn aikakaudella? 
  • Millaista osaamista talousjohtajat kaipaavat tiimeihinsä?
  • Mitä taitoja taloushallinnon asiantuntija tarvitsee tulevaisuudessa ja kuinka kehittyä niissä?
Webinaarissa esiintyvät:

Sebastian Krapf, CFO, Vincit Group

Sebastianilla on yli 20 vuoden kansainvälinen kokemus taloushallinnosta ja sen johtamisesta. Pääasiallisesti hän on työskennellyt monikansallisissa konserneissa sekä Suomessa, Keski-Euroopassa ja Aasiassa, mutta hänellä on kokemusta myös suomalaisista pienistä ja keskisuurista yhtiöistä. Sebastian on työskennellyt myös yhtiössä, joka myy taloushallinnon ulkoistuspalveluja. Erityisesti Sebastiania kiinnostaa rakentaa osaava ja motivoitunut organisaatio rooleineen, joka lakisääteisten vaatimusten täyttämisen lisäksi kykenee palvelemaan liiketoiminnan tarpeita.

Henri TurunenCFO, Dentsu Aegis Network Finland Oy

Henri toimii talousjohtajana kansainvälisen digimarkkinointiyhtiön Suomen yhtiössä. Aiemmin hän toiminut talousjohtajana, business controllerina, liiketoimintajohtajana ja kehitysjohtajana palvelualan yrityksissä. Taloushallinnossa Henriä innostaa erityisesti liiketoiminnan ja talousfunktion yhteistyö – kasvun ja kannattavuuden varmistaminen analyyttisellä johtamisotteella.

Kirsi Louhelainen, CTO & AI, Barona Technologies

Kirsi on Barona Technologiesin tekoälykehityksestä vastaava johtaja, jonka intohimo on maailman parantaminen älykkäillä teknologioilla. Kirsillä on laaja kokemus erilaisten teknologiaympäristöjen suunnittelemisesta ja kehittämisestä muun muassa startupeille, vakuutusyhtiöille ja pankeille. Hän on toiminut ohjelmistokehittäjänä, arkkitehtinä sekä erilaisissa johtotehtävissä. Kirsi kertoo tekoälyasiantuntijan näkemyksen taloushallinnon tulevaisuudesta

Jenni Still, Rekrytointikonsultti, Barona Finance

Jenni on taloushallinnon kenttään erikostunut rekrytoija, joka on aina jo askeleen edellä muita. Jennillä on usean vuoden kokemus asiantuntijatason rekrytoinneista. Jenni on erityisen kiinnostunut digitalisaation seurauksena muuttuvasta rekrytoinnin kentästä ja uusien työnkuvien muodostumisesta sekä uusista osaamisvaatimuksista. Jennin työn suola on jatkuva uuden oppiminen ja sen jakaminen työnhakijoille sekä asiakkaille.

talhan asiantuntija_kasvokuvat allekkain .jpg