<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyt sinulle on mahdollisuus tulla mukaan tiimiin, joka on enemmän kuin työpaikka!

Haluatko tehdä asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty? Siistejä, herkullisia juttuja? Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme työntekijä Taco Bell -ravintolaan.

Taco Bell lisää makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja laittaa twistin tarjoamaansa ruokaan luomalla kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat. Jos haluat rakentaa uraasi samalla, kun tarjoat asiakkaille nopeaa, hauskaa ja ystävällistä palvelua, on Taco Bellin tarjoama tehtävä täydellinen paikka oppia, kasvaa ja onnistua!

Lue lisää Taco Bellista työnantajana: www.tacobell.fi/#jobs

AVOIMET TYÖPAIKAT TACO BELL -RAVINTOLOISSA:

Voit jättää myös avoimen hakemuksen työtehtäviin Restelin ravintoloissa:

TÄYTÄ AVOIN HAKEMUS RESTELIN RAVINTOLOIHIN >>


Tarjolla enemmän kuin työpaikka!

Taco Bell tarjoaa parasta asiakkailleen sekä haluaa tarjota parhaan työympäristön, jossa sinä voit loistaa, viihtyä sekä kouluttautua aina vain paremmaksi. Uutena työntekijänä osallistut palkalliseen kattavaan koulutukseen, jossa myös Taco Bellin brändi ja filosofia tulee sinulle tutuksi.

Tacobelliläiset ovat nälkäisiä (HUNGRY) tekemään, palvelemaan ja olemaan vahvasti hetkessä läsnä:

  • Helpful – Autamme ja palvelemme timanttisella ”kyllä onnistuu” -asenteella niin toisiamme kuin asiakkaitamme.
  • Understanding – Varmistamme, että ymmärrämme asiakkaidemme ja työntekijöidemme elämää kehittämällä osaamistamme.
  • Never follow – Tavoittelemme uutta ja odottamatonta. Teemme asiat toisin kuin kilpailijamme ja siten pysymme edellä muita.
  • Grateful – Sanomme kiitos – useasti päivässä. Tunnustus on tärkeä sekä sen antajalle että saajalle ja siksi olemme intohimoisia antamaan toisillemme kiitosta.
  • Relentless – Pyrimme olemaan parhaita kaikessa mitä teemme. Ylitämme esteet tiimityöllä, emmekä anna haasteiden viedä huomiotamme oikeista asioista.
  • Youthful – Nuorekas fiilis inspiroi meitä ja uskomme kaiken olevan mahdollista, iästä riippumatta.

 

 
Taco Bell on Kaliforniassa 1962 perustettu kansainvälinen, maailman suurin meksikolaistyylinen franchise-periaatteella toimiva pikaruokaketju, jolla on yli 7000 ravintolaa 28 maassa. Taco Bell on Suomessa osa Restel-konsernia, jonka huikeat henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Opteam toimii tässä haussa rekrytointikumppanina ja tehtäviin valitut työntekijät tulevat työskentelemään Restelin työntekijöinä.