Lähde nyt KAIVAMAAN kanssamme hopeaa!

Sotkamo Silver avaa ensimmäisen hopeakaivoksen Suomeen. Tuotanto käynnistyy ensi vuoden alussa ja etsimme nyt kaivokselle rikastamoon operaattoreita, sähkö- ja automaatioinsinöörejä sekä kunnossapitoinsinöörejä. 

Sotkamo Silverin rikastamo tuottaa malmista vaahdottamalla rikasteita. Rikastamon syöttö on 350 – 450 000 tonnia vuodessa. Rikastamolla käytetään nykyaikaista kalustoa ja prosessinohjausta ja -automatiikkaa. Lähitulevaisuudessa testataan ja otetaan käyttöön malmin esirikastus, jolla parannetaan rikastamon syötteen pitoisuutta ja toiminnan kannattavuutta. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin alhaalta ja lähde nyt kaivamaan hopeaa kanssamme!

Huom. haku on nyt päättynyt!

Kurkkaa oheiselta videolta rikastamon rakennusprojektiin:

 

Tutustu avoimiin työpaikkoihin alhaalta ja lähde nyt kaivamaan hopeaa kanssamme!


shutterstock_258488270.jpg

Rikastamon OPERAATTORI

Operaattorit hopeakaivoksella vastaavat kaivoksen käynnissäpidosta turvallisesti että tehokkaasti eri prosessin vaiheissa. Rikastamolla käytetään nykyaikaista kalustoa ja prosessinohjausta ja -automatiikkaa. 

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!

shutterstock_781236190.jpg

KUNNOSSAPITOInsinööri

Kunnossapitoinsinöörinä tehtävänäsi on vastata Hopeakaivoksen rikastamon ja kaivoksen mekaanisen kunnossapidon sujuvuudesta. Toimit yhdessä rikastamon käyttöhenkilökunnan ja urakoitsijoiden kanssa. Lue lisää työstä ja he nyt:

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

shutterstock_466989410.jpg

Sähkö- ja automaatioinsinööri

Tehtävänäsi on vastata kaivoksen rikastamon ja kaivoksen sähkö- ja automaatiotöiden sujuvuudesta ja tulevaisuudessa valmius ottaa vastuu sähkötöiden - ja sähkölaitteistojen johtajuudesta. 

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!

shutterstock_238360108.jpg

Teollisuuden sähkö- ja automaatioasentaja

Työtehtäväsi ovat sähkö- ja automaatiokunnossapidon työtehtävät rikastamoympäristössä. Arvioit, selvität ja korjaat vikatilanteita sekä toimit yrityksen kunnossapitosuunnitelman mukaisesti. Lue lisää ja hae nyt:

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!


Sotkamo Silver koostuu Sotkamo Silver AB -emoyhtiöstä, ja sen täysin omistetusta tytäryhtiöstä Suomessa (Sotkamo Silver Oy). Sotkamo Silver kehittää hopea- kulta- ja sinkkiesiintymiä Pohjoismaissa. Sen merkittävin hanke on Sotkamon kunnassa Itä-Suomessa sijaitseva Hopeakaivos-projekti. Kaivoksen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja tuotantoon päästään 2019 alkupuolella.

Sotkamon hopeakaivos on ensimmäinen hopeakaivos Suomessa. Hopeakaivoksen historia ulottuu vuoteen 1980. Tällöin Oulun yliopiston tutkijat löysivät hopeaa pienen järven rannalta. Kaivoksen kehittämiseen on käytetty noin 30 miljoonaa euroa. Siinä osoitetut tunnetut ja todennäköiset varannot ovat yhteensä 3,3 miljoonaa tonnia pitoisuudeltaan 83,4 grammaa hopea/tonni, ja mahdolliset varannot ovat 1,3 miljoonaa tonnia pitoisuudeltaan 75,5 grammaa hopeaekvivalenttia/tonni.

Lue lisää Sotkamo Silverin kotisivuilta: silver.fi