<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne: Somepresenssi työllistymisen keinona

Sosiaalinen media on erittäin tehokas kanava työllistymiseen ja uralla etenemiseen - oikein käytettynä. Kysymys kuulukin, millä tavoin voit työnhakijana erottautua eduksesi somepresenssillä, olitpa sitten varastomies, insinööri tai devaaja? Mitä konkreettisia keinoja voisit alkaa hyödyntämään jo tänään?

Tuomas Haapsaari ja Valtteri Karjula ovat työllistyneet sosiaalisen median kautta - omaa osaamista aktiivisesti viestien ja muita kannustaen. Nyt kaksikko antaa omat opitut asiat muiden hyötykäyttöön ja samalla auttavat työnhakijoita löytämään itselleen työpaikan. Webinaarissa tarkastellaan somepresenssiä ja työllistymistä positiivisella otteella, muiden huippuasiantuntijoiden mielipiteitä ja näkemyksiä huomioonottaen.

Webinaarissa jaetaan top 3 vinkit somepresenssin rakentamiseen seuraavilta asiantuntijoilta:

Kesto: kesto 60 min

Webinaarista saat ainakin: 

  • Usean huippuasiantuntijan top-3 vinkkejä parempaan somepresenssiin
  • Vihkosi täyteen toimenpiteitä oman osaamisen esilletuontiin ja viestinnän skaalaamiseen somessa
  • Vahvistusta sille, miksi sosiaalinen media on oiva tapa päästä käsiksi aitoihin kohtaamisiin


Webinaarissa esiintyvät (tekstit Sani Leino): 

Tuomas Haapsaari, Markkinointijohtaja, Barona

Tuomas “Tome” Haapsaari on varmaankin arvostetuimpia modernin markkinoinnin tekijöitä, eikä syyttä. Tomen tapa nähdä aidosti vaivaa meidän käyttäjiemme vuoksi veloituksettoman sisällöntuotannon kautta, tekee miehestä yhden parhaimmista esimerkeistä, miten saada yleisön arvostus osakseen auttamalla muita.
 

Valtteri Karjula, Markkinoija ja kirjoittaja, Barona

Valtteri on uskomaton tarinankertoja ja liveblogaaja. Sanonta “Kynä on miekkaa mahtavampi” näyttäytyy todeksi hänen kohdalla. Valtterin kyky napata sekunneissa kiinni olennaisempaan ja kirjoittaa esimerkiksi tapahtumista upeita tiivistelmiä, tekeekin miehestä Suomen parhaimman livebloggaajan, jossa yhdistyy samaan pakettiin tietotaito ja tarinallisuus.

ValtteriKarjula&TuomasHaapsaari.jpg