<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa Webinaaritallenne - sisälogistiikan kustannukset: Haastatko toimintaasi tarpeeksi?

Sisälogistiikan kustannukset ovat monien puheenaiheena – tai ainakin niiden tulisi olla. Onhan kyseessä kuitenkin raha ja varastosi kannattavuus.

Tiedätkö varastosi kustannukset ja mistä ne todellisuudessa koostuvat?

 

Webinaarissa keskustelemme yleisesti varaston toimintaan liittyvistä kustannuksista:

  • Avaamme konkreettisesti, mistä kustannukset yleensä koostuvat
  • Autamme sinua erittelemään kannattavuutta
  • Saat konkreettisia vinkkejä, mitä dataa sinun tulisi käsitellä, kun puhutaan kustannuksista.

Annamme sinulle tiukan tietopaketin alan isoilta asiantuntijoilta, jotta pääset syventämään tietosi varastosi kannattavuudesta.

Webinaarin esityspäivä: 3.5.2018

Kesto: 45min


WEBINAARISSA ESIINTYVÄT:

Jyrki Ristinen, Logistiikka- ja Laatupäällikkö, Oy Medifon Ab  / Vice Chairman, SCM Forum - Logy Ry

Jyrki Ristinen on työskennellyt vuodesta 2011 Apteekkitukkukauppa Oy Medifon Ab:n Logistiikka- ja Laatupäällikkönä vastuullaan yrityksen toimitusketjun johtaminen.

 Ennen siirtymistä nykyiseen tehtävään Jyrki Ristinen on työskennellyt lähes 10 vuotta DHL Supply Chain:ssa Pohjoismaiden ja Baltian organisaatiossa Senior Project Managerina, jossa vastuulla oli erilaisten implementointi, laatu- ja liiketoiminta projektien johtaminen eri puolilla pohjoismaita ja Baltiaa.

Kokonaisuudessaan kokemusta Logistiikasta on yli 20 vuoden ajalta varastotöistä toimitusketjun johtamiseen.

Elias Lavikkala, Business Controller, Barona Logistiikka

Elias Lavikkala toimii tällä hetkellä Business Controllerina Barona Logistiikassa ja hänen tausta muodostuu logistiikan operatiivisen työn johtamisesta sekä prosessien kehittämisestä. Eliaksen vastuualueita ovat datan käsittely ja kannattavuuden seuranta sekä talouden hallinta ja hän on mukana tukemassa operatiivista toimintaa ja toiminnan johtamista.

Markus Mutta, Logistics Development Manager, Barona Logistiikka @ Barona Norway

Markus Mutta toimii Logistiikan kehityspäällikkönä Barona Norwayn toimipisteessä. Hänellä on pitkä 12 vuoden asiantuntijakokemus toimitusketju- ja logistiikka-alalla.

Lainaus Markuksen LinkedInistä: "I am determined to change the field of SC & Logistics to become a clear, value producing and waste free service, with a customer focus mindset and have all outsourcing ventures become real partnerships instead of reactive transaction based services."

webinaari_puhujat.jpg