<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaariTALLENNE: sinustako tYÖKYkyjohtamisen edelläkävijä? - tieto JA L&T

Onko yrityksessäsi työkykyyn liittyviä haasteita? Milloin niihin kannattaa tarttua ja miten ne voidaan ratkaista? Kuinka haasteet ja ratkaisut eroavat asiantuntijatyön ja raskaan työn välillä?

Lähes 20 000 henkilöä jäi työkyvyttömyyseläkkeelle vuonna 2016. Kuinka moni näistä eläkkeistä olisi voitu estää? Tilanteessa, jossa työntekijän työssä jatkaminen on vaakalaudalla fyysisen tai psyykkisen terveyshaitan vuoksi, hänet voidaan onnistuneesti ohjata uudelle, sopivammalle uralle. Tämä vaatii hyviä työkykyjohtamisen käytäntöjä ja vastuunottoa niin yritykseltä kuin yksilöltäkin. Nyt kuulet, kuinka Tieto ja Lassila & Tikanoja ovat onnistuneesti ratkaisseet työkykyhaasteitaan.

Kesto: 35min

TALLENTEELLA KUULET:

  • Mitä eroja työkykyjohtamisessa on asiantuntijatyössä ja raskaassa työssä? 
  • Miten yritys voi tunnistaa työkykyhaasteen ja tarttua siihen ajoissa? 
  • Miten saada myös yksilö ottamaan vastuu omasta työkyvystään? Tieto ja L&T kertoivat omista työkykyjohtamisen käytännöistään ja onnistumisistaan.

TALLENTEELLA ESIINTYVÄT:

Kalle Pulkkanen, Palvelujohtaja, Barona Työkykypalvelut 

Kalle haluaa varmistaa, että ihmiset pääsevät tekemään työkykyään vastaavaa työtä tuloksellisesti. Työkyvyn muuttuessa on paras ratkaisu usein löytää sellainen tehtävänkuva, jossa yksilö pääsee taas loistamaan.

Hanna Reijonen, Henkilöstöjohtaja, Tieto Suomi 

Hannan mukaan työkyky ja hyvinvointi asiantuntijatyössä vaatii vastuun kantamista omasta osaamisesta ja kykyä hallita informaatiotulvaa. Hanna uskoo, että me kaikki voimme kehittää muutoskykyämme ja oppia johtamaan itseämme paremmin.

Päivi Tyni, Työhyvinvointipäällikkö, L&T

Päivi uskoo, että terveyttä ja työkykyä edistämällä voidaan lisätä ihmisten hyvinvoivien työvuosien määrää ja parantaa merkittävästi myös yritysten tuloksellisuutta. Työkykyhaasteiden ratkomiseen tarvitaan usein monenlaisia työkaluja ja toimintamalleja sekä hyvää yhteistyötä eri tahojen kanssa, unohtamatta yksilön oman vastuunoton merkitystä. 

puhujat_webinaari_tyky_edelläkävijä.png