tervetuloa barona logistiikan trukkimestari 2019 -kisaTapahtumaan!

Trukkimestari 2019 -kisatapahtuma meni vauhdilla ja vuoden 2019 Trukkimestariksi kisasi Ville Nieminen. Kiitos kaikille messukävijöille ja kisaajille!

🏆 
Järjestämme Helsingin Messukeskuksessa Kuljetus-Logistiikka-messuilla 9.-11.5.2019 ennennäkemättömän Trukkimestari 2019 -kilpailutapahtuman🏆

Erikseen kutsutut kilpailijat suorittavat eri lajeja vastapainotrukilla ja paras suoritus palkitaan Trukkimestari 2019 -tittelillä sekä huikealla palkinnolla. Kilpailu on samalla konkreettinen kunnianosoitus trukkikuskeille ja heidän ammattitaidollensa. Kisoja voi tulla seuraamaan to-pe ja voittaja julkaistaan lauantaina, jolloin on myös nähtävillä kisakooste. 

Trukkimestarikisan lisäksi tapahtumaosastolla on kilpailusuoritusten välissä alaa haastavia puheenvuoroja. Kävijät voivat myös keskustella Barona Logistiikan rekrytoijien sekä muiden logistiikan asiantuntijoiden kanssa. Kävijöillä on myös erityinen mahdollisuus kokeilla hauskaa trukkisimulaattoria! 

Tervetuloa mukaan energiselle osastolle vaikka jokaisena messupäivänä!

Rekisteröidy messuille maksutta 


TAPAA BARONA LOGISTIIKAN REKRYTOIJIA

Tule juttelemaan rekrytoijiemme kanssa Barona Logistiikan tarjoamista työmahdollisuuksista ja kerro millaiset työtehtävät kiinnostaisivat sinua logistiikan alalla. Voit myös täyttää tällä sivustolla olevan lomakkeen, niin tiedämme tilanteesi paremmin!

📍 Messukeskus löytyy osoitteesta Messuaukio 1, 00520 Helsinki.
Barona Logistiikan osasto on alueella 3d41, Halli 3:ssa. Kartta löytyy täältä.

⏱ Rekrytoijat ovat tavattavissa messujen aukioloaikoina:
to 9.5. ja pe 10.5. klo 10-18 sekä la 11.5. klo 9-16.

Trukkisimulaattoria voi tulla kokeilemaan to-pe kisojen välissä sekä lauantaina koko päivän!

Koko tapahtumasta voi katsoa lisätietoa: trukkimestarikisa.fi.


Keitä me olemme ja mitä me tarjoamme?

Barona Logistiikka on erikoistunut sisälogistiikan palveluratkaisuihin. Tarjoamme paljon monipuolisia logistiikan ja varastoalan työpaikkoja erilaisissa kohteissa ja työympäristöissä. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää.

Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi mukaan voimme löytää sinulle sopivat työtehtävät. Työpaikkoja löytyy siis sekä kokeneille sisälogistiikan ammattilaisille että työuraa aloitteleville – unohtamatta alanvaihtajia. Joten kannattaa jättää yhteystiedot sekä katsoa avoimet työpaikat! 💙

KATSO AVOIMET LOGISTIIKAN TYÖPAIKAT

 

 

KURKKAA MYÖS VARASTOTÖIHIN.FI, NIIN SAAT LISÄTIETOA VARASTOTYÖSTÄ! 

 Kesätöitä vailla? Katso kesätyöpaikat varastolla!