TYÖASIAT REILAAN - TARTU TURVALLISUUSALAN TÖIHIN REILA PALVELUT OY:SSA!

SOK:n tytäryhtiö Reila Palvelut Oy tuottaa käteisrahahuollon ja turvallisuusalan palveluita valtakunnallisesti. Hoidamme mm. SOK:n pääkonttorin Ässäkeskuksen sekä usean HOK-Elannon myymälän ja tavaratalon vartiointia.

Etsimme nyt vartijoita, järjestyksenvalvojia, kohde-esimiehiä ja Seifi turvamyyjiä joukkoomme. Eritoten Seifi turvamyyjille on tällä hetkellä suurta tarvetta. Barona auttaa näiden tehtävien rekrytoinnissa ja haastatteluissa.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

Uskomme enemmän intoon ja ennakkoluulottomuuteen kuin ansioluetteloihin. Me reilalaiset olemme asiakaspalvelun ammattilaisia ja autamme asiakaskokemuksen muodostumisessa. Positiivisessa tiimissämme erilaisuus on toisia täydentävä hyve.

Ilmianna itsesi tai kaverisi, me huolehdimme loput aina vartijakoulutuksesta työsuhde-etuihin.

Reila_vinkkipalkkio


Reila_edut
Reilalaisena saat S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta ostoetua - osuuskaupasta ja tuoteryhmästä riippuen 3-25 prosenttia tuotteen hinnasta. Ostoedun saavat myös samassa taloudessa ja postiosoitteessa asuvat perheenjäsenesi.
Reila_yhteiso
Reilan yhteisön ytimessä on avoimuutta ja hyvää draivia. Asioista pystytään puhumaan niiden oikeilla nimillä, eikä kommunikoinnin esteenä ole turhan hierarkian tuntua. Myös huumori kuuluu meidän reilalaisten arkeen. Työkaverit tunnetaan siten, että toinen pystyy usein auttamaan jo pyytämättäkin.  Ja viimeistään pyytämällä saa aina apua.
Koko Suomi Reilassa (2) (1)
Meillä työskentelee noin 100 reilalaista ympäri Suomen. Asiakastoimipaikkoja on 2000 ja tuotantolaitoksia 4 kappaletta, paikkakunnilla kuten Vantaa, Turku, Kuopio ja Oulu.
Reila_seifi (1)

Olemme lanseeranneet myös täysin uudenlaisen roolin myymälätyössä, Seifin. Seifi eli turvamyyjä on aina asiakaspalvelun ammattilainen. Seifi ylläpitää ja varmistaa asiakkaiden ja koko työympäristön turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Seifi toimii myymälän perustehtävissä esimerkiksi kassalla, mutta samalla Seifin tehtävänä on puuttua ennaltaehkäisevästi mahdollisiin turvallisuuspoikkeamiin.

Reila_sryhma (1)

Reila kuuluu S-ryhmään, joka on Suomen suurin vähittäiskaupparyhmittymä. S-ryhmä on suomalainen vähittäiskaupan ja palvelualan yritysverkosto, jolla on Suomessa yli 1 600 toimipaikkaa. Työntekijöitä S-ryhmässä on yli 40 000.

Reila_rohkeus (1)

Kulttuurin ytimessä on ideoiden, innovaatioiden ja erilaisten ajatusten vastaanottaminen. Sama ajatus pätee myös ihmisiin – Reilassa saat olla sellainen kuin todella olet.

 

Reila_palvelut_oy (1)

Reilalta sinulle, tekijä

Syksyn aikana pääkaupunkiseudulle halutaan n. 100 uutta reilalaista.
Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelua, kulunvalvontaa, vartiontitehtäviä.  
Toimipaikkoina Helsingin alueen S-ryhmän myymälät ja tavaratalot sekä logistiikkakeskus Sipoossa.

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä!


 

 

 

Yrityksemme on perustettu vuonna 2000. Vuoteen 2019 asti toimimme nimellä Rekla Oy. Nyt meidät tunnetaan nimellä Reila Palvelut Oy, tuttavallisemmin nimellä Reila. Olemme 100%:sti suomalainen, SOK:n omistama tytäryhtiö ja siten osa S-ryhmää. Tuotamme käteisrahahuolto- ja turvallisuuspalveluita yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille valtakunnallisesti. Toimipaikkamme sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Oulu, Kuopio, Turku, Vantaa ja Helsinki, jossa sijaitsee myös pääkonttorimme. Meidät tunnetaan ennen kaikkea Nosto-käteisautomaateista ja Seifi-turvamyyjästä.

Lisätiedot: www.reila.fi