UUSI URA RAKENNUSTYÖMAAN LOGISTIIKKATYÖNTEKINÄ?

Kouluttaudu rakennuslogistiikkatyöntekijäksi kolmessa kuukaudessa

Suomen Rakennuslogistiikka Oy, Barona Rakennus ja TTS yhdessä kouluttavat sekä rekrytoivat 15 rakennustyömaan logistiikan ammattilaista! Koulutus tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden uran rakennuslogistiikkatyöntekijänä ilman aikaisempaa alan kokemusta.

Koulutus alkaa syksyllä 2019 ja kestää yhteensä 67 päivää. Koulutuksen tavoitteena on työsuhde ohjelman jälkeen ja koulutus on osallistujille maksuton. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi. Koulutusohjelmaan hakiessasi sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta alalta, vaan oikea asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat.

Koulutuksen tavoitteena on vakituinen työpaikka rakennuslogistiikkatyöntekijänä sekä selkeä urapolku työntekijästä aina esimiestehtäviin saakka. Pääset työskentelemään Suomen Rakennuslogistiikka Oy:n mielenkiintoisilla työmailla ympäri pääkaupunkiseudun, kuten esimerkiksi Triplassa, Helsinki-Vantaan lentoaseman työmaalla tai mahdollisesti myös Tampereen Kansi-hankkeen työmaalla. Ensimmäinen kuukausi lähiopetusta tapahtuu Vantaalla.

HAE TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

Haku päättyy 13.10, mutta haethan heti, sillä koulutus alkaa saman tien!


6 syytä hakea mukaan:

1. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja väylä uuteen ammattiin

2. 67 päivässä kouluttautuminen logistiikkatyöntekijäksi - ensin kuukausi lähiopetusta ja sitten kaksi kuukautta työharjoittelussa alan yrityksessä

3. Tähtäimessä pitkäaikainen työpaikka 

4. Mahdollisuus edetä uralla rakennusalalla, esimerkiksi työnjohtajaksi

5. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi

6. Mielenkiintoiset työmaat, kuten esimerkiksi Tripla, Helsinki-Vantaan lentoasema, Kansi-hanke...

6. Koulutusohjelma on maksuton

Tutustu siis tarkemmin koulutukseen ja hae mukaan heti!

 

logistiikka-koulutus-kuva3

veli-matti-pysty2

VELI-MATTI VASTAA LENTOKENTÄN TYÖMAAN RAKENNUSLOGISTIIKASTA

Veli-Matti aloitti Suomen Rakennuslogistiikka Oy:ssa logistiikkatyöntekijänä viisi vuotta sitten. Hän eteni nokkamieheksi ja noin vuoden jälkeen siitä työnjohtajaksi. Veli-Matti suoriutui hyvin tehtävistään ja sai vastuulleen ensimmäisen oman työmaansa, Helsinki-Vantaan lentokentän Länsiterminaalin.

Veli-Matin mielestä työ logistiikkatyöntekijänä rakennustyömaalla sopii työtä pelkäämättömille ja fyysisestä työstä pitäville. Jokainen päivä Veli-Matin työssä on ollut erilainen, koskaan ei ole ollut kahta täysin samanlaista työpäivää.

”Motivaatiota työhön saa siitä, kun on haasteita ja niitä saa ratkottua. Siitä tulee tosi hyvä fiilis.”

Parasta työssä Veli-Matin mielestä on ehdottomasti työkaverit. Heillä on tiivis työporukka ja monien kanssa hän viettää aikaa myös vapaa-ajalla.

Lue lisää Veli-Matin kokemuksia logistiikkatyöntekijän työstä täältä.


KIINNOSTUITKO?

Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtävissä ammattilaisten johdolla. Koulutuksen aikana opitaan työskentelemään rakennuskohteissa työmaalogistiikkaa ja työmaapalveluita hoitavan henkilön monipuolisissa työtehtävissä turvallisesti ja ergonomisesti. Koulutuksen suunniteltu kokonaiskesto on 67pv. Koulutukseen sisältyy työssäoppimista koulutusta vastaavissa tehtävissä. 

 

MITÄ ON LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄN TYÖ RAKENNUSTYÖMAALLA?

Työmaalla rakennuslogistiikkaan kuuluvat muun muassa kuormien aikataulutus, materiaaliensuojaukset, erikoissiirrot ja -haalaukset, työmaapalvelut ja työturvallisuuden ylläpito. Logistiikkatyöntekijän tehtävänä on siirtää materiaalit työpisteelle ja varmistaa, että mestat ovat kunnossa. Rakennuslogistiikan tavoitteena on, että työvaiheet voidaan aloittaa aikataulussa ja mahdollistaa koko projektin läpimenoajan lyhentäminen. Rakennustyömaan logistiikkatyöntekijän työtehtäviin kuuluu lisäksi työmaasta riippuen liikenteen ohjausta, nostotöitä trukilla, kurottajalla tai nosturilla.

 

 Lue lisää koulutuksesta ja hae tästä:

HAE TÄSTÄ KOULUTUKSEEN

Haku päättyy 13.10, mutta haethan heti, sillä koulutus alkaa saman tien.


Suomen Rakennuslogistiikka Oy on Suomen johtava rakennustyömaiden logistiikkapalveluiden tuottaja. Palveluitamme ovat logistiikka, suojaukset, erikoissiirrot, työmaapalvelut,  siisteys ja työturvallisuus. Me siirrämme tavarat työpisteelle ja varmistamme, että mestat ovat kunnossa. 

Lue lisää: rl.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Lue lisää: baronarakennus.fi