<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

VIETÄ ERILAINEN RAVINTOLAILTA - HAE RAVINTOLA-ALAN PIKAVALMENNUKSEEN 

Haluatko lisätienestejä opiskelun oheen? Tai kenties joustavaa työtä, joka on helppo sovittaa yhteen muiden menojen kanssa? Haluatko hypätä täysin uudelle alalle? Hae ravintola-alan pikavalmennukseen Raflateamiin, me valmennamme sinusta uuden ravintolataivaan tähden!

Ravintola-alalla riittää rutkasti vaihtelevaa ja mielenkiintoista duunia. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin myös ilman aikaisempaa kokemusta: me valmennamme sinut työhön! Olemme valmentaneet vuosien saatossa satoja osaajia, joten hyppää säkin mukaan Raflateam-jengiin!

Työ ravintolassa on paljon muutakin kuin lautasten kantamista ja kaljan kaatamista. Se on asiakaspalvelua, tiimityötä, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä herkullisinta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus oppia ruokamaailman viimeisimmät villitykset, ajan trendikkäimmät drinkit ja etiketin hallitseminen – tyylikästä!

HELPOSTI & NOPEASTI, MYÖS OPISKELUJEN OHELLA

Tarjoamme sinulle pikaväylän ravintola-alalle. Tehokkaan valmennuksemme jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn lukuisissa ravintoloissa, baareissa, tapahtumissa ja kahviloissa Baronan kautta. Päätät itse aikatauluihisi sopivat työvuorot, jotka voivat ajoittua niin viikonlopulle kuin arkeenkin.

 

 

VALMENNUKSEN KAUTTA SUORAAN TÖIHIN – TIENAAT MUUTAKIN KUIN JUOMARAHOJA

Raflateamin käytännönläheisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Etikettisäännöt eivät enää pelota ja ymmärrät perusbaarireseptiikan. Lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat perustaidot ravintolassa työskentelyyn!

Raflateam-valmennus antaa sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolassa työskentelyyn! Hae heti valmennukseen, syksyn valmennuspäivät täyttyvät pikavauhtia.

Syksyn 2021 VALMENNUSpäivät:

  • 1.-2.11. Tampere
  • 3.–4.11., Helsinki
  • 8.-9.11. Lahti
  • 10.-11.11., Rovaniemi

 

HAE TÄSTÄ HELSINKIIN

HAE TÄSTÄ LAHTEEN

 

 

HAE TÄSTÄ TAMPEREELLE

HAE TÄSTÄ ROVANIEMELLE

 

Jos olet kiinnostunut saamaan sähköpostiisi tiedon tulevista Raflateam-valmennuksista, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Jos haluat hakea mukaan valmennukseen, klikkaa kaupunkikohtaista hakulinkkiä.

LISÄTIETOJA:

Heidi Aho
heidi.aho@barona.fi
+358 44 460 2063

#viikonlopuksiduuniin #raflateam #erilainenravintolailta

 

Jätä yhteystietosi, niin saat sähköpostiisi tiedon tulevista valmennuksista:

VINKKAA MYÖS KAVERILLE!