<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

lataa webinaaritallenne: PERINTEISET KEINOT EIVÄT ENÄÄ RIITÄ TEKNISTEN ASIANTUNTIJOIDEN REKRYTOINNEISSA

vain avaamalla työpaikkailmoituksen ei saa enää hyviä teknisen alan hakijoita - mikä siis keinoksi?

Teknisen alan asiantuntijoista käydään erittäin kovaa kilpailua yritysten välillä. Parhaat osaajat viedään käsistä jo ennen koulusta valmistumista.

Teknologiateollisuus ry:n tutkimusten mukaan alalle tarvitaan merkittäviä määriä lisää osaajia, noin 50 000 uutta ihmistä seuraavien neljän vuoden sisällä. Kilpailu hyvistä osaajista siis kiristyy entisestään. Miten kiristyvään kilpailuun tulisi reagoida? Teettekö rekrytointia niin kuin kaikki muutkin, vai erotutteko asiantuntijoiden silmissä eduksenne?

Webinaarissamme alan huippuasiantuntijat keskustelevat keinoista reagoida osaajapulaan. Webinaari on suunnattu kaikille teknisten alojen rekrytointien ja HR-asioiden parissa työskenteleville. 

Webinaarissa kuulet:

  • Kuinka saat rekrytoitua parhaat teknisen alan osaajat yritykseesi?
  • Miksi ja miten yrityksen tulisi rakentaa työnantajamielikuvaa?
  • Miten teknisten alojen yritysten tulisi viestiä työnhakijoille?
  • Mitä insinöörit arvostavat työssään ja mikä saa heidät hakemaan juuri sinun yritykseesi?

Webinaarissa esiintyvät:

Antti Marttala, Johtaja, Witron On Site Services Finland

Antti Marttala työskentelee WITRON On Site Services Finlandin johtajana. Hänen vastuullaan on Suomen organisaatio ja sen 170 työntekijää. WITRON on yksi maailman johtavista automatisoitujen materiaalivirtojen ja logistiikkajärjestelmien toimittajista. WITRON On Site Services GmbH on osa WITRON Groupia. Sillä on vankka kokemus ja osaaminen logistiikkajärjestelmien rakentamisesta, huollosta ja operoinnista.

Laura Juvonen, Teknologiateollisuus ry, johtaja, kasvu ja osaaminen

Laura Juvonen on on väitellyt tohtoriksi laskennallisesta fysiikasta ja tutkijan roolin lisäksi hän työskenteli lähes 10 vuotta konsulttiyritys Spinverse Groupissa rakentamassa tutkimusinnovaatioita ja yhteisprojekteja tutkimus- ja yrityskentän rajapinnassa. Teknologiateollisuus ry:ssä hän on ollut yli neljä vuotta vastaten kasvusta, yrittäjyydestä, osaamisesta ja koulutuspolitiikasta.

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä.

Sanna Kempas, HR Specialist Prysmian Group

Sanna Kempas on Prysmian Groupin HR-asiantuntija Pikkalan tehtaalla. Hän vastaa Prysmianilla resursoinnista, rekrytoinnista ja työnantajamielikuvasta sekä muista moninaisista HR-projekteista. Sannalla on yli 15 vuoden kokemus HR-tehtävistä.

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on yli 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa.

Kristiina Vormala, Rekrytointipäällikkö Barona Engineering

Kristiina Vormala on työskennellyt Baronalla rekrytointien parissa jo 12 vuotta. Viimeiset viisi vuotta hän on keskittynyt teknisten asiantuntijoiden rekrytointiin Barona Engineering yksikössä. Siellä hän vastaa rekrytoinneista ja tiimin operatiivisesta toiminnasta ja prosessien kehittämisestä. Barona Engineering on erikoistunut tekniikan alan asiantuntijoiden ja insinöörien rekrytointeihin.

Vieraina:

Antti-marttala-kuva

Antti Marttala, Johtaja, Witron On Site Services Finland

laura juvonen-kuva1

Laura Juvonen, Teknologiateollisuus ry, johtaja, kasvu ja osaaminen

sanna-kempas-kuva

Sanna Kempas, HR Specialist Prysmian Group

kristiina-vormala-kuva

Kristiina Vormala, Rekrytointipäällikkö Barona Engineering