(TÄYNNÄ!) CONTROLLER 2025 -  miten valmistautua tulevaan? 

Teknologinen kehitys muuttaa taloushallinnon kovimpiin asiantuntijoihin, kuten controllereihin, kohdistuvia odotuksia. Controller 2025 tarkastelee tulevaisuuden controllerin roolia yrityksen strategisena business partnerina, taloushallinnon kehittäjänä, luovana ongelman ratkaisijana ja muutosagenttina. 

Luvassa on tiukkaa faktaa taloushallinnon tulevaisuudesta, konkreettisia vinkkejä oman osaamisen viemiseen uusiin ulottuvuuksiin sekä verkostoitumista muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Jos olet business controller tai taloushallinnon asiantuntija, jota kiinnostaa liiketoiminnan kehitys - tule paikalle ja valmistaudu tulevaan! 

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu viereiseltä lomakkeelta. HUOM! Tilaisuus on tällä hetkellä täynnä, ilmoittaudu kuitenkin jonoon. 

Aika & PAIKKA

Ajankohta: Keskiviikko 21.11. klo 17:00-18:30 (ovet aukeaa klo 16.30)
Paikka:  
Barona "Koti", Töölönlahdenkatu 3 B (2.kerros), 00100 Helsinki

Ohjelma

16.30 Ovet auki - ruoka- ja juomatarjoilua

17.00 Tervetuloa - Sari McEvoy, Service Manager, Barona Finance

17.10 "Tulevaisuuden talous ja controllerin tärkeimmät taidot ja kyvykkyydet" - Mikael Guarnieri,  Partner, PwC

17.30 "Taloushallinnon tulevaisuus tekoälyasiantuntijan silmin" - Kirsi Louhelainen, CTO & AI, Barona Technologies

17.50-18.30 Controller 2025 -paneelikeskustelu: Miten controllerin rooli on muuttunut eri yrityksissä? Miten omaa osaamista voi kehittää ja mitä uralla eteneminen vaatii? 

  • Jussi Ropo, CFO, Barona
  • Suvi Svennas, Finance Director, Pfizer Finland

  • Antti Järvilahti,  Director, Financial Control, Mehiläinen

  • Petra Teräsaho, Senior Vice President, Group Controller,  Stora Enso

Puhujat

Sari McEvoy, Service Manager, Barona Finance

Sari vastaa Barona Financen rekrytoinneista tiiminsä kanssa. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon ja liiketoiminnan kehityksen rekrytoinneista kansainvälisesti. Sari tarjoaa yrityksille näkemystä taloushallintofunktion kehityksestä ja siitä, miten se vaikuttaa alan osaamistarpeisiin sekä toimii partnerina uusien uramahdollisuuksien luomiseen sekä asiantuntijoiden löytämiseen.

Mikael Guarnieri,  Partner, Consulting, PwC

Mikaelilla on lähes 20 vuoden kokemus yrityksien konsultoimisesta muun muassa digitaalisten kehityshankkeiden saralla. Kiinnostuksen kohteina hänellä ovat uusimmat talousjohtamisen ja taloushallinnon alueilla jylläävät, perinteisiä toimintatapoja mullistavat ilmiöt, kuten digitalisaatio, robotiikka ja edistyksellinen analytiikka. Näitä ilmiöitä soveltaen Mikael auttaa suomalaisia yrityksiä parantamaan kilpailukykyä. 

Kirsi Louhelainen, CTO & AI, Barona Technologies

Kirsi on Barona Technologiesin tekoälykehityksestä vastaava johtaja, jonka intohimo on maailman parantaminen älykkäillä teknologioilla. Kirsillä on laaja kokemus erilaisten teknologiaympäristöjen suunnittelemisesta ja kehittämisestä muun muassa startupeille, vakuutusyhtiöille ja pankeille. Hän on toiminut ohjelmistokehittäjänä, arkkitehtinä sekä erilaisissa johtotehtävissä. Kirsi kertoo tekoälyasiantuntijan näkemyksen taloushallinnon tulevaisuudesta.  

mikä "PEER TALK"?

Peer Talk -tilaisuuksien ydin idea on tarkastella sitä, kuinka digitalisaatio ja teknologia vaikuttavat erilaisiin rooleihin ja luovat uusia mahdollisuuksia. Keskustelun tavoitteena on antaa näkemystä tulevaan ja tarjota avaimia oman osaamisen kehittämiseen. Peer Talk -tilaisuuksissa asiantuntijat pääsevät myös rennosti verkostoitumaan keskenään yhteisen mielenkiinnon kohteen ympäriltä.