Oppisopimuksella rautaiseksi osaajaksi Outokummun teollisuuskylään!

Oletko miettinyt oppisopimuskoulutuksen mahdollisuutta? Nyt sinulla olisi erinomainen mahdollisuus saada oppisopimuspaikka Outokummun teollisuuskylään Outoteciin tai Finelcompiin!

Olit sitten jo kokenut konkari, työurasi alussa oleva tai alaa vaihtamassa – me koulutamme sinusta rautaisen ammattilaisen tehtävään. Kunhan sinulla on asenne kohdallaan ja sitoudut koulutukseen sekä yritykseen, myös koulutuksen jälkeenkin. 

Koulutuksesi räätälöidään yksilöllisesti ja koulutuksen pituus määräytyy nykyisten taitojesi mukaan. Palkkaa maksamme koko koulutuksen ajan, myös teoriapäiviltä. Lisäksi sinulla on mahdollista saada edullinen asunto koko opiskelusi ajaksi.

Katso alta avoimet oppisopimuskoulutukset ja hae mukaan!

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!


Avoimet OppisopimusKoulutukset

 

finelcomp_tyopaikat_barona_oppisopimus
Finelcomp Oy:n palvelun lähtökohtana on ratkaista asiakkaiden ohutlevytuotteisiin ja kotelointiin liittyvät ongelmat.

HUOM! Haut ovat päättyneet! Katso Baronan avoimet työpaikat osoitteesta careers.barona.fi

KATSO FINELCOMPIN OPPISOPIMUSKOULUTUKSET  JA HAE TÄSTÄ!

outotec_barona_tyopaikat_oppisopimus

Outotecillä on mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä maailman johtavassa mineraalien ja metallien käsittelyteknologiayrityksessä.

HUOM! Haut ovat päättyneet! Katso Baronan avoimet työpaikat osoitteesta careers.barona.fi

KATSO OUTOTECIN OPPISOPIMUSKOULUTUKSET  JA HAE TÄSTÄ!

OppisopimusYritykset

Finelcomp

Finelcomp Oy:n palvelun lähtökohtana on ratkaista asiakkaiden ohutlevytuotteisiin ja kotelointiin liittyvät ongelmat. Ratkaisuissa otetaan huomioon, että asiakkaat voivat toteuttaa toimintaansa kustannustehokkaasti ja taloudellisesti.

Yritysjohto on sitoutunut luomaan tarvittavat edellytykset laadukkaan toiminnan varmistamiseksi ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi, niin ulkoisen kuin sisäisenkin asiakkuuden osalta.

www.finelcomp.fi

Outotec

Outotecin kehittämät uraauurtavat teknologiat ja palvelut edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä. 4000 huippuosaajaamme kehittävät ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin kaikkialla maailmassa.

Monipuolisen tarjoamamme ansiosta kaivos-, metalli-, energia- ja kemianteollisuuden asiakkaamme saavat laitoksistaan parhaan tuoton.

www.outotec.com