<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

WebinaariTALLENNE:

Tekoäly mullistaa ostolaskujen käsittelyn - ja osaajien työn


Ostolaskujen käsittelyprosessi on yksi taloushallinnon työllistävimmistä prosesseista. Ostolaskujen manuaaliseen käsittelyyn käytetään todella paljon työaikaa niin ostoreskontrassa kuin liiketoiminnassakin. 

Viime vuosien teknologinen kehitys on mahdollistanut tekoälyn hyödyntämisen myös taloushallinnossa. Tämä mahdollistaa suuren harppauksen automaatiotasossa ilman manuaalista rakennustyötä tai ylläpitoa.

Tässä webinaarissa paneudutaan ostolaskujen käsittelyprosessin automatisointiin tekoälyn avulla ja tämän muutoksen aiheuttamiin vaikutuksiin taloushallinnon henkilöstön osalta. On tärkeää, että talousjohto ja taloushallinnon esimiehet ymmärtävät, mistä tekoälyssä on kyse ja millä tavalla tekoälyn mukaantulo muuttaa taloushallinnon henkilöstön osaamisvaatimuksia ja työtehtäviä.

webinaaritallenteella kuulet (45miin):

  • Miten ostoreskontraa automatisoiva tekoäly toimii?
  • Miten tekoäly eroaa perinteisistä sääntöpohjaisista automaatioratkaisuista?
  • Miten tekoälyn voi ottaa mikä tahansa yritys käyttöön taloushallinnossa?
  • Miten prosessien automatisointi vaikuttaa taloushallinnon henkilöstön osaamisvaatimuksiin?
  • Miten varmistat parhaiden taloushallinnon osaajien löytämisen nyt ja tulevaisuudessa?

Webinaari on suunnattu lähtökohtaisesti talousjohdolle ja taloushallinnossa toimiville esimiehille sekä IT-johdolle.

KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE LÄHETETÄÄN WEBINAARISTA MYÖS TALLENNE SÄHKÖPOSTIIN, JOTTA VOIT PALATA SISÄLTÖÖN MYÖHEMMINKIN.

ÄÄNESSÄ:

Sari Mcevoy, BARONA Finance

Sari työskentelee Barona Financella vastaten taloushallinnon osaajien rekrytointipalveluista. Sarilla on yli 10-vuoden kokemus taloushallinnon rekrytoinneista niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja hänellä on ensikäden tietoa sekä näkemystä siitä, mihin taloushallinto on funktiona kehittymässä ja mitä tämä tarkoittaa osaajien rekrytoinnissa nyt ja tulevaisuudessa.

 

Miikka Savolainen, Snowfox.AI

Miikkalla on yli 20-vuoden kokemus taloushallinnon automaatioratkaisuista ja prosessien kehityksestä. Miikka on nähnyt vuosikymmenien aikana automaatioratkaisuiden kehityksen ja on ollut ensimmäisinä henkilöinä Suomessa automatisoimassa taloushallinnon prosesseja. Snowfoxissa Miikkan vastuulla on operatiivinen toiminta.

 

Tuomas Haapsaari, Snowfox.Ai

Tuomas työskentelee Snowfox.AI:ssa asiakasrajapinnassa. Tuomas tunnetaan positiivisena uuden kehittäjänä ja sanansaattajana.

 

Webinaarin sinulle tarjoaa Barona FInance

Barona Finance on moderni taloushallinnon asiantuntijoiden rekrytointeihin ja resursointiin keskittynyt yritys. Barona Financen kautta työllistyy vuosittain yli 250 taloushallinnon osaajaa.

Yhteistyössä Snowfox.AI:n kanssa

Snowfox.AI tuottaa täysin uudenlaista ostolaskujen käsittelyä automatisoivaa tekoälypohjaista ratkaisua. Snowfoxin palvelu on erittäin helposti käyttöönotettava järjestelmäriippumaton palvelu, joka osaa ennustaa ostolaskujen kohdennukset sekä kiertoonlaiton automaattisesti.