Oppisopimuksella metallialan ammattiin

Oletko miettinyt oppisopimuskoulutuksen mahdollisuutta?

Nyt sinulla olisi erinomainen mahdollisuus saada oppisopimuspaikka arvostettuihin teollisuuden yrityksiin, Europressille ja Metokselle Keravalle! Etsimme useita hitsaajan, kokoonpanijan, ruiskumaalarin ja hiojan ammateista kiinnostuneita työskentelemään oppisopimuskoulutuksella.

Olit sitten jo kokenut konkari, työurasi alussa oleva tai alaa vaihtamassa – me koulutamme sinusta rautaisen ammattilaisen tehtäviin! Kunhan sinulla on asenne kohdallaan ja sitoudut koulutukseen sekä yritykseen, myös koulutuksen jälkeenkin. Tarjoamme sinulle mahdollisuutta pitkäaikaiseen uraan moderneissa työympäristöissä huipputyökavereiden kanssa.

Koulutuksen jälkeen työllistyt työsuhteeseen Europressille tai Metokselle ja jo koulutuksen aikana sinulle maksetaan TES:sin mukaista palkkaa. Opiskelut suoritetaan näppärästi työn ohessa – voit suorittaa tutkinnon osia tai koko tutkinnon. Voit myös viedä vanhoja opintojasi maaliin! Koulutukset alkavat tammikuussa 2020.

Katso alta avoimet oppisopimuskoulutukset ja jätä hakemus työpaikkailmoitukseen, niin jutellaan lisää!


Avoimet OppisopimusKoulutukset

HUOM! HAUT OVAT PÄÄTTYNEET! KATSO MUUT AVOIMET TYÖPAIKAT OSOITTEESTA CAREERS.BARONA.FI!

hitsaajan_oppisopimuskoulutus_europressHitsaaja – Europress

Hitsaajan työt sisältävät isojen jätepuristimien ja – paalaimien hitsaustehtäviä. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun.

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

kokoonpanijan_oppisopimuskoulutus_europressKokoonpanija – Europress

Kokoonpanijan työt sisältävät isojen jätepuristimien ja – paalaimien kokoonpanotehtäviä. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun.

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

ruiskumaalarin_oppisopimuskoulutus_europressRuiskumaalari – Europress

Ruiskumaalarin työt sisältävät isojen jätepuristimien ja – paalaimien maalaus- ja oheistehtäviä. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun.

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

hitsaajan_oppisopimuskoulutus_metosHitsaaja – Metos

Hitsaajan työtehtävät keskittyvät paineastianormien mukaiseen hitsaukseen TIG, MAG, MIG, plasma- ja puikko- tai muilla menetelmillä. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun.

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

Kokoonpanijan oppisopimuskoulutusKokoonpanija – Metos

Kokoonpanijan työtehtävät keskittyvät sähköä ja mekaniikkaa sisältävien keittiölaitteiden kokoonpanoon. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun. 

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

hiojan_oppisopimuskoulutus_metosHioja metos

Hiojan työt sisältävät paineastioiden monipuolista hiontaa ja muita oheistehtäviä. Koulutus alkaa tammikuun alussa ja kestää vuoden 2020 loppuun.

HUOM. HAKU PÄÄTTYNYT!

OppisopimusYritykset

europress_oppisopimuksella_metallialan_ammattilaiseksi-1

Europress

Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Europress on vuosien varrella kerännyt ympärilleen ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukon, ja joukkovoimalla olemme yhdessä luoneet täysin uudet tuotteet, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltaisen palvelupaletin. Luomme uutta ja näytämme tietä alamme toimijoille.
Konsernin emoyhtiö Europress Group Oy sijaitsee Suomessa. Pääkonttorilla Keravalla toimivat mm. konsernin hallinto, tuotekehitys ja valmistus sekä Suomen alueen myynti-ja huolto-organisaatiot.

www.europressgroup.com

metos_oppisopimuksella_metallialan_ammattilaiseksi

Metos

METOS valmistaa ja markkinoi ammattikeittiölaitteita ja -kalusteita. Tehtävämme on auttaa ammattikeittiöitä menestymään. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoiminnan ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Metos on markkinajohtaja Pohjoismaissa, Baltian maissa sekä Benelux- maissa ja kuuluu ALI-ryhmään, joka on Euroopan johtava ammattikeittiölaitteiden valmistaja. Meitä metoslaisia on noin 750 yhdeksässä eri maassa Euroopassa.

www.metos.fi