<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa Megawebinaaritallenne: Myyntikapina - mikä muuttuu myyntityössä digiaikakaudella? 

Paljon puhutaan muutoksesta - tässä webinaarissa saat kuulla mikä on oikeasti muuttunut ja mikä tulee muuttumaan; ei pelkästään myyntiprosessin alkupäässä, mutta myös kohtaamisissa tai kasvotusten tapaamisissa monikanavaisuus huomioiden.

Myyntikapina - mikä muuttuu myyntityössä digiaikakaudella - webinaarissa kuultiin miten myynnin prosessi toimii oikeasti. 

Vieraana: Mika D. Rubanovitsch, Johtajatiimi

Isäntänä: Juha Martiskainen, Barona Sales

Mukana myös: Mika Walli, Barona Solutions

Tallenteessa käydään läpi: 

  • Miten koko myyntiprosessin tulisi edetä, jotta lopussa syntyisi kaupat?

  • Käytännönläheisiä, ennenkuulumattomia ja konkreettisia keinoja oman myynnin kehittämiseen

  • Mitä eri teknologioilla tehdään myyntiprosessissa? + uusimpia teknologioita myynnin avuksi

 

WEBINAARISSA ESIINTYIVÄT

Mika D. Rubanovitsch, CEO, Johtajatiimi 

Ruba on Johtajatiimin toimitusjohtaja ja Suomen menestynein myyntialan kirjailija, jonka teoksia on myyty yli 43 000. Ruban seuraava kirja Myyntikapina, ilmestyy 18.5.2018 ja samana päivänä järjestettävän #myyntikapina-tapahtuman kanssa. Barona on mukana yhtenä yhteistyökumppanina tuossa päivässä. 

Juha Martiskainen, Vice President, Barona Sales

Juha on Barona Salesin toimialajohtaja ja hänen organisaatiossaan toimi yli 1500 myyjää. Juhan päivittäisenä intohimona on asiakkaiden myynnin kehittäminen ja tehostaminen. Häneltä löytyy yli 12 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualasta ja liikkeenjohdon konsultoinnista.


Mika Walli, Digital Manager, Barona Solutions

Mika on innovatiivinen, outside-of-the-box ajattelua harrastava ja uusista teknologioista kiinnostunut kaveri. Mikan yksi suurimmista kiinnostuksen kohteista on uusien teknologioiden käytännön hyödyntäminen niin omassa ammatissa kuin yksityiselämässä. Kaikki helpotus, jota uudet teknologiat mahdollistavat, hyödynnetään tämän kohta kahden lapsen isän osalta.

aktiivinen_myyntityo_webinaari-1.png