<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lataa webinaaritallenne - Myynnin seuraava aalto

90% asiakkaista haluaa ostaa arvoa ja 10% haluaa parhaan hinnan, mutta miksi vain 10% myyjistä myy arvoa ja loput 90% yhä hintaa?

Myynnissä on kolme asiaa, mistä ei voi neuvotella asiakkaan kanssa. Ne ovat luottamus, myyjän osaaminen ja arvo. Yleensä arvo määritellään pelkästään tuotteen tai palvelun kautta, jolloin se on tuotekeskeinen lähestymistapa.

Samalla myyjän osaaminen luo arvoa ja synnyttää luottamusta. Kun haluamme päästä liiketoiminnassa eteenpäin, yrityksen kasvussa yksi keskeisin investointi on rekrytointi. Miten löydämme myynnin osaajat, jotka saavuttavat asetetut tavoitteet ja siivittävät meidät markkinoita nopeampaan kasvuun ja mitä osaamista myyntijohtaja tarvitsee muuttuneessa myynnin toimintaympäristössä? 

Taitava myynnin johto on jo kiinni seuraavassa aallonharjassa. Ole sinäkin! 

Baronan vieraana webinaarissa oli Fenuxin toimitusjohtaja ja kokenut myynnin vaikuttaja KTM Ari Heiskanen. Lataamalla tallenteen, saat käyttöösi myös webinaarissa näytetyn esityksen muistiinpanoineen.

Webinaarissa käsiteltiin - kesto 48 minuuttia:

  1. Myynnin toimintaympäristö muuttuu - tekoäly uudistajana
  2. Mitä osaamista myyntijohtaja tarvitsee muuttuneessa myynnin toimintaympäristössä?
  3. Myynnin seuraava sukupolvi ja arvoa tuottava asiakasvaikuttaminen

Webinaarissa esiintyvät:

Ari Heiskanen, CEO Fenux

Tietokirjailija, KTM Ari Heiskasella on usean vuoden kokemus myynti- ja markkinointitehtävistä, johtamisesta ja liiketoiminnan tuloksellisesta kehittämisestä. Fenux Oy:ssä hän vastaa mm. liiketoimintakonseptien kehittämisestä, myynnistä, asiakkaiden liiketoiminnan digitalisoinnin suunnittelusta ja näiden digitalisointiprojektien johtamisesta.

Alpo Arasmo, myyntijohtaja Barona

Alpo Arasmo on erikoistunut myynnin analytiikkaan ja järjestelmiin sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen. Hänellä on pitkä kokemus myynnistä, myynnin johtamisesta ja kehittämisestä erilaisissa markkinatilanteissa. 

Jussi Rissanen, myynti ja suorarekrytoinnit, Barona myynti ja kauppa

KTM Jussi Rissanen omaa yli 13 vuoden kokemuksen myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja sen kehittämisestä. Rissanen on keskittynyt orgaaniseen kasvuun myynnin johtamisen avulla. Vahvaa toimialakokemusta Jussilla on mm. autoalan vähittäismyynnin ja teollisuuden palveluiden johtamisesta.

Myynnin_seuraava_aalto.png