HAE NYT ANTURIAGENTIKSI

Anturiagentti, operaattori, prosessoija, tuotantotyöntekijä… Tärkeällä työllä on monta nimeä.

Murata Electronics kasvaa, ja etsimme nyt uusia operaattoreita tuotantoomme Vantaalle. Rekrytoimme ensimmäisellä hakukierroksella jo 30 agenttia, ja nyt etsimme vielä joukkoomme 20 uutta anturiagenttia! Valmistamme Martinlaaksossa piiantureita ja anturikomponentteja, joita käytetään esimerkiksi autoteollisuudessa ja terveysteknologiassa. Olemme osa japanilaista, globaalia elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa.

Operaattorina varmistat tuotteiden laadun ja etenemisen valmistusprosessin eri vaiheissa. Työhösi kuuluu muun muassa materiaalien vastaanottoa, tuotantolatteiden käyttöä, tietojenkäsittelyä tuotantojärjestelmässä, tuotteiden visuaalista laaduntarkastusta sekä mikroskooppityöskentelyä. Työtä tehdään laboratoriomaisissa puhdastiloissa, joissa työvaatteina käytetään erityisiä suojavarusteita. Varusteita tarvitaan, koska tuotteemme ovat valmistusvaiheessa erityisen herkkiä kaikenlaiselle lialle, esimerkiksi pölylle ja meikeille.

Meillä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen. Työvuorosi ovat säännöllisiä ja vuoroissa on erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Saat työhösi kattavan useamman viikon koulutuksen, joten sinulla ei tarvitse välttämättä olla kokemusta tai koulutusta alalta. Kiinnostus ja aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta ovat kuitenkin eduksi. Toimipisteeseemme Vantaan Martinlaaksoon on kätevä kulkea niin junalla, omalla autolla kuin bussillakin.

Kehitämme ja valmistamme Vantaalla ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita esimerkiksi autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme edelleen Muratan ainoa MEMS-antureita valmistava yksikkö maailmassa. Meitä työskentelee Martinlaaksossa tällä hetkellä noin 1000 ammattilaista.

Anturiagenttina sinulla on käytössäsi maksuton kuntosalimme ja mahdollisuus osallistua muun muassa salibandy-, jääkiekko- ja jalkapallovuoroihimme, firman järjestämiin juhliin sekä tiimien vuosittaisiin virkistysiltoihin. Tarjoamme työntekijöillemme myös laajennetun työterveyshuollon. Tuemme moniosaamisen kehittymistä ja tarjoamme erilaisia kehittymismahdollisuuksia sisäisten koulutustemme avulla. Nykyisiä anturiagentteja aloittaa myös esimerkiksi oppisopimusopinnoissa syksyn 2018 aikana. Vastaavia ohjelmia on suunnitteilla myös tulevaisuudessa.

Tervetuloa anturiagentiksemme!

Kurkista oheisesta videosta Anturiagentti Simon työpäivään. Hakulinkin anturiagentiksi löydät videon alta. 

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!


Hae nyt mukaan Muratan joukkoon oheisesta linkistä!

HUOM. HAKU ON PÄÄTTYNYT!

 

muratalaiset 

Tutustu tarkemmin muihin Muratan anturiagentteihin!

37384265_10216593811454820_8251432220649062400_n.png

 

Anturiagentti Mari

Muratan anturiagentti Mari työskenteli vuosia kaupan alalla ja halusi sitten vaihtaa alaa johonkin aivan muuhun. Silloin hän päätti hakea Muratalle operaattoriksi. Nyt kolmen vuoden jälkeen Mari työskentelee Muratalla yövuorossa ohjausvastaavana ja nauttii työstään.

37580876_10216593811654825_5241092876993036288_n.png

 

Anturiagentti Mikko

Mikko on aina ollut kiinnostunut elektroniikasta ja tietotekniikasta ja on opiskellut elektroniikka- ja tietoliikenneasentajaksi. Kiinnostus toi Mikon Muratalle töihin. Hän on viihtynyt Muratalla operaattorina eli anturiagenttina jo yhdeksän vuotta.

IMG_20180719_073311.png
 
Anturiagentti Lotta

Anturiagenttina työskentelevä Oulusta kotoisin oleva Lotta viihtyi Muratalla niin hyvin, että lyhyeksi suunniteltu kesätyöjakso on kestänyt jo kaksi vuotta ja nyt hän tekee opiskeluiden ohella viikonloppuvuoroja.


Murata Electronics on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää noin 75 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Murata on ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureiden globaali markkinajohtaja. Toimintamme ytimessä on osallistuminen yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka auttavat elämään parempaa elämää. Muratan liikevaihto oli vuonna 2017 noin 10,8 miljardia euroa.

Muratan perusti Akira Murata vuonna 1944 Japanissa. Tarinamme on kertomus jatkuvasta innovaatiosta. Tunnuslauseemme Innovator in Electronics symboloi tavoitetta olla elektroniikkateollisuuden innovaatioiden edelläkävijä. Tunnuslause perustuu Muratan toimintafilosofiaan, ja se kuvaa uraauurtavaa henkeä sekä halukkuutta löytää aina uusia, ainutlaatuisia ratkaisuja.

Muratan tuotteet, elektroniikkakomponentit ja ratkaisut ympäröivät sinua joka päivä, vaikka et niitä usein näe. Tuotteitamme on älypuhelimissa, tablet-laitteissa, tietokoneissa, kodeissa, autoissa, lääketieteellisissä laitteissa ja monissa muissa sovelluksissa auttamassa meitä työskentelemään tehokkaammin, olemaan yhteydessä perheeseemme ja ystäviimme, ajamaan turvallisemmin ja parantamaan elämänlaatuamme. Sydämentahdistimien anturit auttavat kirjaimellisesti pelastamaan ihmisiä, ja kaikissa johtavien automerkkien autoissa olevat anturimme auttavat autoilijoita ajamaan turvallisemmin.

Kotisivu: murata.com