<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinaari:

Miten sitoutat DevaajaN?


Osaavista ohjelmistokehittäjistä käydään kovaan kilpailua ja mikäli organisaatio ei pysty sitouttamaan kehitystiiminsä jäseniä, on hyvin todennäköistä, että osaaja päättää lähteä sekä rekrytointiin panostettu aika ja raha valuu hukkaan.   

Tässä webinaarissa paneudutaan Stack overflow:n Developer -tutkimukseen yhdessä Software Developer Riku Kallion ja Technology Evangelist Christoffer Niskan kanssa. Samalla pohditaan konkreettisia keinoja, joilla tiiminvetäjä kykenee sitouttamaan oman tiiminsä jäseniä sekä mahdollistamaan haluttua urakehitystä. 

Tässä webinaarissa kuulet ohjelmistokehittäjiltä itseltään:

  • Mitkä asiat sitouttavat ohjelmistokehittäjiä?
  • Mitä ohjelmistokehittäjät odottavat omalta uraltaan (esimiestyö vs tekninen urakehitys)?
  • Yrittäjyys vs palkkatyö
  • Yleisimmät syyt siihen, miksi ohjelmistokehittäjä vaihtaa työpaikkaa

Webinaari on lähtökohtaisesti suunnattu kehitystiimien vetäjille sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille. Webinaari on osa Barona IT:n sarjaa, jossa paneudutaan devaajien sitouttamiseen ja kouluttamiseen eri yritysten kanssa. Tutustu muihin jaksoihin täältä.

 

ÄÄNESSÄ:

JOHANNA LINTUNEN, BARONA IT

Johanna työskentelee Barona IT:llä it-rekrytointien parissa. Hän on kontaktoinut uransa aikana tuhansia devaajia ja käynyt keskustelua heidän urakehityksestään ja -toiveistaan.

CHRISTOFFER NISKA, TECHNOLOGY EVANGELIST, COMPILE OY

Christoffer on kokenut web kehittäjä, joka on pitkän uransa aikana toiminut niin senior kehittäjänä kuin CTO:na.

RIKU KALLIO, SOFTWARE DEVELOPER, VISMA CONSULTING

Riku on intohimoinen ohjelmistokehittäjä, jolle on tärkeää niin tekninen urakehitys kuin uralla eteneminen. Hän on uransa aikana ehtinyt työskentelemään niin suomalaisessa ohjelmistoyrityksessä kuin konsulttina.

Webinaarin sinulle tarjoaa Barona IT

Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin Pohjoismaissa.