<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

lataa webinaaritallenne: miten houkutella parhaat IT-osaajat yritykseesi – Case reaktor

Tutustumme tässä webinaarisarjassa asiantuntijarekrytoinnin saloihin Suomalaisten huippuyritysten kokemusten kautta. Asiantuntijarekrytoinnin muuttuessa yhä haastavammaksi yritykset käyvät yhä kovempaa kilpailua parhaista osaajista. Tämä webinaarisarja tuo sinulle konkreettisia vinkkejä rekrytoinnissa onnistumiseen.

Reaktor on tulevaisuuteen katsovien liiketoimintojen ja organisaatioiden hybridikumppani sekä yksi alansa kiinnostavimmista työnantajista. Kun yrityksen tavoitteena on auttaa asiakkaita uudistumaan monimutkaisessa ja alati muuttuvassa toimintaympäristössä, tarvitaan organisaatio, joka rakentuu alansa parhaista osaajista.

Tässä webinaarissa kuulet, minkälaisilla keinoilla Reaktor on onnistunut rekrytoimaan vuodesta toiseen alansa parhaita asiantuntijoita ja mitkä rekrytointimenetelmät toimivat parhaiten IT-osaajien rekrytoinneissa. 

Kesto: Noin 30 minuuttia

Vieraana: Joonatan Hongell / Talent Scout, Senior Recruiter / Reaktor Innovations Oy 

Isäntänä: Ilkka Lagerström, Director, Talent Acquisition at Barona IT

Webinaarissa kuulet:

  • Mitä sourcing on - työkalut, menetelmät ja parhaat käytännöt menestyksekkääseen "sourcaamiseen" IT-kentässä?

  • Miten rakennetaan yrityskulttuuri, joka kannustaa työntekijöitä työntekijälähettiläisyyteen ja vinkkaamaan verkostolleen avoimista työpoaiksat?

  • Minkälaisia asioita IT-osaajat arvostavat ja mitkä ärsyttävät rekrytoinneissa? Miten myydä työpaikka menestyksekkäästi osaajalle? 
  • Mitkä ovat Reaktorin menestyksekkään rekrytoinnin tärkeimmät kulmakivet? 

ESIINTYJIEN ESITTELYT

Joonatan Hongell / Talent Scout, Senior Recruiter / Reaktor Innovations Oy 

Joonalla on noin seitsemän vuoden kokemus rekrytoinnista IT-alalla. Kokemusta löytyy sekä konsulttina asiakkaiden rekrytoimeksiantojen parista, että in-house rekrytoijana kahdessa keskikokoisessa konsulttitalossa. Hän on työskennellyt rekrytoinnin, kandidaattikokemuksen ja työntekijäkokemuksen parissa, fokuksen ollessa aina alan parhaimpien tekijöiden aktiivinen hakeminen. Tällä hetkellä hän toimii Reaktorilla Helsingissä Talent Growth -tiimissä, joka vastaa Reaktorin kasvusta ja mm. osaamisen kehittämisen fasilitoimisesta. Vapaa-ajalla hän harrastaa musiikin tuottamista ja kuntosalilla rehkimistä.

 

Ilkka Lagerström, Director, Talent Acquisition at Barona IT 

Ilkalla on yli 12 vuoden kokemus rekrytoinnista ja osaamisen hankinnasta. Hän vastaa Baronan rekrytointipalveluista, rekrytointimarkkinoinnista sekä rekrytointiprosessin kehittämisestä. Hän myös toimii Baronan keskitetyn rekrytoinnin palvelukeskuksen vetäjänä. Ennen Baronan uraa hän ehti työskennellä useita vuosia Manpower Group:ssa ja Adeccolla eri rooleissa. Ilkka on modernin rekrytoinnin ja ehdokaskokemuksen fanaatikko ja edelleen hyvin ”kädet savessa” erilaisissa asiakas projekteissa ja palveluissa.

Joonas-Hongell-Ilkka-Lagerstrom-2.png