<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

lataa webinaaritallenne: miten esimiestyöllä vähennetään sairauspoissaoloja asiakaspalvelussa? - Case Elisa

Asiakaspalvelu on vaativaa sekä kuormittavaa, jonka vuoksi siinä korostuu työkyvyn johtaminen. Sairauspoissaolojen minimointi on asiakaspalvelun tehokkuuden kannalta merkittävä asia, ja esimiehen vaikutus työntekijöiden työkykyyn on isossa roolissa. Mitä Elisalla tehdään sairauspoissaolojen vähentämiseksi ja asiakaspalvelijoiden työkyvyn edistämiseksi? 

Asiakaspalvelun vaatimustaso tulisi huomioida jo rekrytointivaiheessa, mutta työkyvyn johtaminen on jatkuvaa työtä. Mitä esimies voi tehdä varmistaakseen asiakaspalvelijoidensa jatkuvan hyvän työkyvyn ja työssä suoriutumisen? Nyt
kuulet, mitä Elisalla on tehty. 

Kesto: 30min

Tallenteella kuulet: 

  • Valmentava lähiesimiestyö ja varhainen välittäminen
  • Työn kuormituksen ja yksilön kykyjen yhteensovittaminen
  • Asiakaspalvelutyöntekijöiden oma vastuu työkyvystään
  • 3 keinoa - Näitä kannattaa kokeilla sairauspoissaolojen vähentämiseksi 

WEBINAARISSA ESIINTYVÄT:

Merja Ranta-AhoHead of HR, Elisa

Merja on organisaatiokehittäjä, joka on kiinnostunut johtamisesta jatkuvassa muutoksessa ja innostuneiden ihmisten muodostamien, joustavien ja oppivien organisaatioiden rakentamisesta. Hän toimii henkilöstöjohtajana Elisa Oyj:ssä.

Jenni Närvä, Palvelupäällikkö, Barona Työkykypalvelut

Jenni on henkilöstöhallinnon ammattilainen, jonka työn suola on jo kymmenen vuotta ollut työlainsäädäntö ja työkykyjohtaminen. Jenni vastaa Baronan Työkykypalveluiden HR-tukipalveluista. Lisäksi Jenni konsultoi ja koordinoi Baronan työterveyshuoltoyhteistyötä ja siihen tiiviisti liittyen varhaisen tuen toimintamalleja. 

Janne Heikkilä, Key Account Manager, Barona Customer Service

Jannella on 15 vuoden kokemus esimiestyöstä asiakaspalvelusta. Hän pitää tärkeänä, että on itse motivoitunut työhön, koska ainostaan siten voi löytää työntekijöistä parhaimman esiin, ja saada heidät motivoitua ja nauttimaan työskentelystä. 
kuvat ländärille_elisa_webinaari (1).jpg