HENKILÖSTÖ ON AVAIN MYYNNIN KASVUUN - LATAA OPAS

Henkilöstöön kannattaa panostaa, sillä se parantaa myyntitulosta, lisää työtehoja ja sitouttaa. Mistä lähteä liikkeelle ja mihin osa-alueisiin tulisi keskittyä? Lataa opas ja aloita vielä tänään!

Hei ravintolapäällikkö tai tiimin vetäjä!

Opas ravintolapäällikölle: Miksi henkilöstöön kannattaa panostaa on opas Sinulle, joka haluat käytännön vinkkejä tehokkaammasta henkilöstöresurssien suunnittelusta.  

Oppaaseen on koottu tiiviiksi paketiksi tietoa määrällisestä ja laadullisesta tekemisestä sekä neuvoja tehokkaan työvuorosuunnittelun tekemiseen. Lisäksi löydät  inspiraatiota ja vinkkejä tulevaisuuden resursoinnin suunnittelemiseen! 

Viihtyisiä lukuhetkiä!

MicrosoftTeams-image (8)

 

LATAA OPAS