METALLIMESTARI - SUOMEN RAUTAISIN METALLIALAN REKRYKOULUTUS

Haluatko pätevöityä ammattiin, joka työllistää tulevaisuudessakin? Kouluttaudu nyt Metallimestariksi. Me työstämme metallialan yritysten kanssa sinusta teräksisen osaajan työelämän tarpeisiin.

MIKÄ ON METALLIMESTARI-KOULUTUS?

Metallimestari rekrykoulutus on ainutlaatuinen tilaisuus löytää pitkäaikainen työpaikka metalliteollisuudessa. Koulutusohjelman tavoitteena on löytää ja kouluttaa räätälöityjä työntekijöitä suoraan yritysten tarpeisiin. Mukana olevat yritykset osallistuvat aktiivisesti koulutuksen sisällön suunnitteluun. Koulutuksessa hankitulle osaamiselle on siis metallialan yrityksissä kysyntää.

Kouluttajina toimivat paikalliset oppilaitokset ja aikuiskoulukeskukset.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Teknologiateollisuus ry:n tukemaa koulutushanketta on mukana rahoittamassa ELY-keskukset.

Tutustu Metallimestari-koulutukseen alla olevalta videolta:

 

Metallimestari rekrykoulutuksen suuntautumisvaihtoehdot vaihtelevat paikkakunnittain. Erilaisia suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. hitsaus, koneistus, särmäys ja levyntyöstö sekä robotiikka.

Barona hoitaa koulutusohjelmaan valittavien osallistujien rekrytoinnin yhdessä oppilaitosten kanssa.

Tavoitteena on löytää uusille metallialan ammattilaiselle pitkäaikainen työpaikka. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Jos sinulla on motivaatio oppia ja työllistyä metallialalle, hae mukaan koulutukseen. Koulutus antaa erityisen hyvät  työllistymismahdollisuudet, sillä koulutushankkeessa on mukana laajasti paikallisia teollisuusyrityksiä.

Hae koulutukseen tästä

Katso kokemuksia metallimestarista

 

Yrityksille

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta. Lue lisää koulutuspalveluistamme ja ota meihin yhteyttä täältä.

Avoimet Metallimestari-haut

Metallimestari-koulutuksien hakuajat vaihtelevat paikkakunnittain. Lue lisää ja tutustu paikallisiin koulutuksiin ja suuntautumisvaihtoehtoihin:

 

Metallimestari Loimaa

metallimestari_loimaa_hydoring_dinolift_baronametallimestari_loimaa_logot