FM-Haus on mestaritilan rakentaja. Olit sitten jo kokenut mestari tai tulevaisuuden osaaja, haemme useisiin eri tehtäviin työntekijöitä upeaan työyhteisöön FM-Haus Oy:lle Jokioisiin.

FM-Haus suunnittelee ja rakentaa erilaisia puuelementtirakenteisia liike-, myymälä- ja toimitiloja, tuotantotiloja ja halleja teollisuuden, kaupan ja muun yritystoiminnan tarpeisiin. Lähestulkoon kaikki työvaiheet tehdään saman katon alla, joten monenlaisia osaajia kaivataan. 

Hyvien kulkuyhteyksien äärelle Jokioisiin etsimme nyt tuotantotyöntekijöitä, varastotyöntekijöitä, mattoasentajia, maalareita, ilmastointiasentajia, bitumikattoasentajia ja tuotepäällikköä. Tuotantotehtäviin voi myös työllistyä oppisopimuksella.

AVOIMIIN TEHTÄVIIN

fm_haus_jokioinen_forssa_rakennus_teollisuus_tyopaikat👆  Katso yllä olevalta videolta miltä hommissa näyttää. Olisitko sinä yksi etsimistämme tyypeistä? Tarjoamme suojaisia hommia sisätiloissa hyvien tyyppien kanssa. Tässä työpaikassa saat kaiken tuen osaamisesi kehittämiselle ja paikan, jossa työntekijöistä halutaan pitää hyvää huolta. 

Olit sitten jo rautainen ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva tulevaisuuden osaaja, hae mukaan tekemään mestaritilojaLisätietoa haettavista tehtävistä löydät alapuolelta 👇


fm_haus_tuotantotyontekija

Tuotantotyöntekijä

Etsimme tuotantotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään sopii henkilö, jolla on hyvät tiimityöskentelytaidot, aktiivinen- ja reipas ote työn tekoon, sekä halu kehittyä ja oppia uutta. Alan työkokemus ja koulutus ovat eduksi tehtävään hakiessa, tehtävään on mahdollista työllistyä myös oppisopimuksellaLue lisää!

fm_haus_varastotyontekija

Varastotyöntekijä

Etsimme ammattitaitoista varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuva vaihtelee monipuolisesti prosessin vaiheen mukaan ja siihen kuuluu varastotyöntekijän tehtävien lisäksi erilaiset työtehtävät tuotannossa. Lue lisää!

HAKU PÄÄTTYNYT!

fm_haus_mattoasentaja

Mattoasentaja

Etsimme ammattitaitoista mattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuva vaihtelee monipuolisesti prosessin vaiheen mukaan ja siihen kuuluu mattoasennustöiden lisäksi tarpeen mukaan erilaiset työt tuotannossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti tehdasolosuhteissa, sekä tarpeen mukaan asennuksilla. Lue lisää! 

fm_haus_mattoasentaja

Maalari

Etsimme ammattitaitoista maalaria vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään FM-Haus Oy:n omissa tuotantotiloissa Jokioisilla. Arvostamme halukkuutta oppia uutta ja kiinnostusta kehittää itseään työn ohessa. Lue lisää!

HAKU PÄÄTTYNYT!

fm_haus_mattoasentaja

Ilmastointiasentaja

Etsimme ammattitaitoista ilmastointiasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuva vaihtelee monipuolisesti prosessin vaiheen mukaan ja siihen kuuluu ilmastointiasennustöiden lisäksi erilaiset työtehtävät tuotannossa tarpeen mukaan. Lue lisää!

HAKU PÄÄTTYNYT!

fm_haus_mattoasentaja

Bitumikattoasentaja

Etsimme ammattitaitoista bitumikattoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänkuva vaihtelee monipuolisesti prosessin vaiheen mukaan ja siihen kuuluu bitumiasennustöiden lisäksi erilaiset työtehtävät tuotannossa. Työtä tehdään pääsääntöisesti tehdasolosuhteissa, sekä tarpeen mukaan asennuksilla. Lue lisää!

fm_haus_tuotepaallikko

Tuotepäällikkö

Tuotepäällikön tehtävässä pääset luomaan oman tapasi työskennellä ja kasvamaan menestyvän yrityksen palveluksessa. Tuotepäällikkö tuntee tuotteen koko elinkaaren ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotteen valmistamisen eri vaiheissa toimivien tahojen kanssa. Lue lisää!

HAKU PÄÄTTYNYT!


MIKSI FM-HAUS? Meillä on selkeä visio siitä kuka me olemme ja mihin olemme matkalla. Ymmärrämme modernin yhteiskunnan haasteita ja olemme nykyaikainen työnantaja. Siksi meille on hakeutunut töihin hyviä tyyppejä ja työyhteisömme on tiivis porukka. Tiedämme, että työt sujuvat tehokkaasti, kun työntekijöitä arvostetaan ja heistä pidetään huolta. Sen vuoksi me kuuntelemme työntekijöitämme ja kannustamme heitä myös pitämään huolta omasta terveydestään muun muassa liikkumalla.

Nopeat toimitukset edellyttävät saumatonta tiimityötä. Siksi me arvostamme jokaisen työpanosta ja meille kaikki työntekijät ovat tärkeitä. Ja tiedämme, että välillä täytyy pitää myös hauskaa. Siksi heitämme toisinaan vaihteen vapaalle ja järjestämme usein työporukan yhteisiä tapahtumia. Panostus työntekijöihin on panostus tulevaisuuteen.

Lisää yrityksestä osoitteessa: www.fm-haus.fi.