Mitä jos erikoistuisit johonkin tiettyyn automerkkiin ja nauttisit ison autotalon tuomista eduista?

Etsimme merkkihuollon mekaanikkoja pääkaupunkiseudun tunnettuihin autotaloihin työskentelemään, erikoistumaan ja kouluttautumaan. Saat käyttöösi autoalan parhaat työkalut, järjestelmät ja tekniikat, sekä luvan rakastaa autoja.

Autoalan huima kehitys ja tekniikan lisääntyminen ovat kasvattaneet mekaanikkojen roolia autoalan sisällä. Haluamme työllistää ihmiset, jotka kokevat intoahimoa sekä tekniikkaa että autoalaa kohtaan. Olit sitten valmis ammatti-ihminen tai juuri valmistunut mekaanikko, tämä mahdollisuus on suunnattu sinulle!

Tälle kampanjasivulle valituilla autotaloilla on resursseja jatkokouluttaa mekaanikkoja ja auttaa heitä erikoistumaan. Kaikki tapahtuu tehtävän työn ohella ja nautit palkkaa ensimmäisestä päivästä lähtien. Autotalojen tarkoituksena on mahdollistaa mukaan hakeville mekaanikoille eri taitotason tehtäviä ja sertifikaatteja tiettyihin automerkkeihin. Erikoistuminen näkyy palkassasi ja kulkee mukana todistuksena osaamisestasi lopun elämän.

Hae suoraan työpaikkaa tai jätä meille yhteystietosi sivun alta löytyvästä lomakkeesta!

Hae merkkihuollon mekaanikoksi!

Merkkihuollon_mekaanikko


"Olen työskennellyt mekaanikkona lähes 20 vuotta, mutta MetroAutossa vasta muutaman kuukauden. MetroAutoon hakeuduin töihin mielenkiintoisen työnhakuilmoituksen vuoksi. Siinä kerrottiin MetroAuton visiosta olla autoalan paras työpaikka vuoteen 2020 mennessä. Työssäni olen huomannut, että siihen myös monin eri keinoin pyritään." 

- MetroAutossa äskettäin aloittanut mekaanikko Marko