<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

tallenne: työelämä jatkuu

menesty Muuttuneessa työmarkkinassa (osa 1) 

Työelämä kohtasi keväällä 2020 uudenlaisen kriisin. Epätietoisuus tulevasta ei ole kadonnut ja meillä on uusi, tuntematon mutta innostava ja mahdollisuuksia täynnä oleva arki edessä. Nyt tarvitaan ideoita ja kokemuksia uudessa normaalissa menestymiseen - koska etenkin nyt, me rakennamme parempaa työelämää yhdessä

Webinaaritallenteella Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen keskustelee huippuvieraiden kanssa, miten työelämä on muuttunut ja mitä siellä menestyminen vaatii!

Kesto 60min (pidetty 21.9.2020)

Vieraat: Anna Perho (valmentaja), Riikka Mattila (Chief People & Culture Officer, Stockmann) ja Eija Hakakari (henkilöstöjohtaja, Yle)

tallenteella kuulet mm.

  • Miten COVID-19-pandemia on muuttanut työtä, elämää ja työelämää? 
  • Miten yrityksesi menestyy uudessa normaalissa?
  • Mitä kriiseistä ja virheistä voi oppia?
  • Millainen osaaminen korostuu nyt ja mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä muutoksessa pärjäämisessä?
  • Konkreettisia vinkkejä muuttuneessa työmarkkinassa menestymiseen! 

Kiinnostaisiko aihe myös ystävääsi? Jaa osallistumisesi ja kutsu mukaan kollegasi tai asiakkaasi! 

ESIINTYJÄT

minna vh

HOST: minna vanhala-harmanen, CEO, Barona

Minna Vanhala-Harmanen johtaa Suomen suurinta henkilöstöalan yritystä Baronaa, joka löytää vuosittain uuden työn yli 30 000 ihmiselle. Minna haluaa omassa tehtävässään edistää vastuullista toimintaa ja avointa ja rakentavaa keskustelua työelämään liittyvistä muutoksista. Vanhala-Harmanen nimettiin tämän vuoden syyskuussa SIA:n toimesta ainoana pohjoismaalaisena yritysjohtajana 100 merkittävän henkilöstöpalvelualan vaikuttajan joukkoon.

riikkamattilakuva

RIIKKA MATTILA, Chief People & Culture Officer, STOCKMANN 

Riikka Mattila on kokenut HR-johtaja, joka on pitkäjänteisesti tehnyt työtä mm. yrityskulttuurin kehittämisen eteen. Riikka innostuu henkilöstö- ja asiakaskokemuksen sekä taloudellisen tuloksen välisistä yhteyksistä ja haluaa olla mukana kehittämässä parempaa työelämää. Huhtikuusta 2020 Riikka on toiminut ikonisen Stockmannin henkilöstöjohtajana.  Sitä ennen hän työskenteli 8 vuotta vastaavissa tehtävissä Scandic Hotelsilla, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2017 ja 2018 sekä Euroopan kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi vuonna 2018.

eijahakakari

eIJA HAKAKARI, henkilöstöjohtaja, yle

Eija Hakakari on vuodesta 2019 toiminut Ylen henkilöstöjohtajana ja johtoryhmässä.  Keskeinen työkokemus: Finnair Oyj:n henkilöstöjohtaja 2014–2019, Stora Enso Oyj/Printing & Living divisioonan henkilöstöjohtaja 2013–2014, Rautaruukki Oyj:n henkilöstöjohtaja 2008–2013, Virvo Oy:n osakas /Kiina toiminnot 2004–2008, Setec Oy:n henkilöstöjohtaja 2000–2004, KPMG Suomen henkilöstöjohtaja 1997–2000, Posti Oy:n päällikkötehtävät 1987–1997.

anna_perho_1052

anna perho, valmentaja

Anna on yritysvalmentaja ja pitkän linjan media-ammattilainen. Annan erityisalaa ovat itsen johtaminen, kommunikaatiotaidot vaikeissa tilanteissa sekä muutosten sietäminen ja niissä pärjääminen. Anna on kirjoittanut useita selfhelp-kirjoja, joista uusin, Suorat sanat, käsittelee vuorovaikutusta vaikeissa tilanteissa.