LAKEUDEN KUTSU - Teollisuuden osaajaksi

MISTÄ ON KYSE?
 
Barona yhteistyössä koulutusverkoston sekä julkisen sektorin toimijoiden kanssa kouluttaa 100 uutta osaajaa avoimiin työpaikkoihin Pohjanmaalle, Etelä-Pohjanmaalle, Keski-Pohjanmaalle. Lakeudun kutsu -niminen koulutushanke toteutetaan yhteistyössä kahden ELY-alueen kanssa.
 
Yritysten osaamistarpeet muuttuvat kiihtyvällä tahdilla ja kouluttamisen avulla pystytään tukemaan yritysten tarpeita sekä ohjaamaan ihmisiä uusille urille. Hankinnalla lisätään myös alueen yritysten vetovoimaa valtakunnallisen ja kansainvälisen haun kautta.  
 
Koulutushankinta antaa mahdollisuuden kouluttaa erilaisiin tehtäviin teollisuuden alalla. Kouluttamisessa painopistealueina tulevat olemaan muun muassa erilaiset kunnossapidon, automaation ja robotiikan tehtävät. Koulutukset räätälöidään yritysten tarpeita vastaaviksi ja taustavaatimukset vaihtelevat koulutettavan tehtävän mukaan.
 
 
 
 YRITYKSILLE
 
Onko sinulla osaamistarpeita, joihin ei löydy tekijöitä? Oletko koskaan miettinyt osaajien kouluttamista? Lakeuden kutsu koulutushankinnalla mahdollistetaan laajat ja räätälöidyt koulutusratkaisut. Ole meihin rohkeasti yhteydessä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne. Yhteydenottolomake löytyy sivun alaosasta.
 
TYÖNHAKIJOILLE
 

Oletko haaveillut uudesta urasta teollisuuden alalla? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Koulutuksen kautta sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi tulevaisuuden työhön. Koulutuksen tavoitteena on aina työllistyminen alan tehtäviin. Katso alta tällä hetkellä avoinna olevat koulutukset. Hae nyt:

 
Ikävä kyllä meillä ei ole tällä hetkellä avoimia koulutuksia. Jätä kuitenkin alta yhteystietosi, jos olet kiinnostunut, niin olemme sinuun yhteydessä, kun seuraavan koulutuksen haku alkaa.

Koulutusverkosto

Koulutusohjelmia räätälöidään hankkeeseen osallistuvan koulutusverkoston kanssa. Sedu Education Oy koordinoi kouluttamista hankkeessa ja alueellisen koulutusverkoston muodostavat koulutusyhtiöt. Verkosto mahdollistaa kouluttamisen eri paikkakunnilla ja yhteistyön kautta oppilaitokset pääsevät hyödyntämään omia vahvuusalueitaan koulutuksissa.

EduVamian koulutus- ja palvelutarjonta sisältää kattavasti työelämän kortti- ja pätevöintikoulutukset. Meillä on jatkuvasti tarjolla lyhytkestoisia ammatillista osaamista vahvistavia työvoimakoulutuksia. Henkilöstökoulutukset suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan yrityksen tarpeita.

Osuvakoulutus tarjoaa Kokkolassa korttikoulutuksia, ammattipätevyyksiä ja sertifikaatteja, kuljettajien jatkokoulutuksia, henkilöstökoulutuksia sekä ohjaus- ja neuvontapalveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin.

EduYA tarjoaa yksilölliset henkilöstön osaamisen ja liiketoiminnan kehittämisen palvelut sekä ohjaus- ja neuvontapalveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Tarjoamme Vaasassa, Närpiössä ja Pietarsaaressa erilaisia korttikoulutuksia, ammattipätevyyksiä ja sertifikaatteja, kuljettajien jatkokoulutuksia sekä rekry-, kieli- ja johtajuuskoulutuksia.

SeAMK eli Seinäjoen ammattikorkeakoulu kouluttaa tulevaisuuden tekijöitä ja tuottaa korkeatasoista soveltavaa tutkimusta hyvinvoinnin ja innovaatioiden edistämiseksi. Koulutustarjonnasta löytyy kattava valikoima lyhyitä tai pidempiä opintokokonaisuuksia ja kokonaisia tutkintoja. 

Centria ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille koulutusta, asiantuntijapalveluita sekä tutkimus- ja kehitysprojekteja. Tarjoamme valmiita täydennyskoulutuskokonaisuuksia, yritysasiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja työvoimakoulutusta. 

lakeudenkutsu-hubspot-kuva2

 Barona koulutuspalvelut

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta.

Johtava alan toimija

Olemme Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja toimimme aina asiakkaan eduksi eri sidosryhmien kanssa. Takaamme onnistuneen koulutusprojektin johtamisen ja vastaamme laajojen sekä monitahoisten projektien läpiviemisestä menestyksekkäästi.

Rekrytointiosaaminen ja -markkinointi

Hyödynnämme koulutuspalvelujen hakijoiden arvioinnissa asiantuntijoidemme laajaa osaamista sekä uusinta teknologiaa, kuten video- ja esittelytyökaluja, sähköisiä soveltuvuusarviointimenetelmiä sekä tekoälyä hyödyntävää rekrytointijärjestelmäämme. Hakijoiden tavoittamiseksi tarjoamme myös laajat hakijamarkkinoinnin palvelut.

Koulutusverkosto ja monipuoliset mahdollisuudet

Valitsemme osuvimmat koulutusratkaisut laajasta valikoimastamme ja toteutamme koulutukset yhteistyössä valtakunnallisen koulutusverkostomme kanssa. Pyrimme löytämään pullonkauloja yritysten liiketoiminnasta ja tarjoamme näihin tulevaisuuden osaamista vaativiin tehtäviin räätälöityä kouluttamista.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteytietosi alla olevasta lomakkeesta ja olemme yhteydessä!


Yritys, oletko kiinnostunut osallistumaan Lakeuden kutsuun? Jätä yhteystietosi:

Työnhakija oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista teollisuudessa? Jätä yhteystietosi: