<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

LATAA webinaaritallenne: VERKOSTOITUVAn asiantuntijatyön ja työkyvyn johtaminen – FILOSOFIAN AKATEMIA

Oletko ajatellut, mitä asiantuntijatyön luonteen muutos merkitsee esimiehelle? Tiedätkö, kuinka yksilöiden ja tiimien suoriutumista sekä työkykyä tulisi verkostoituvassa asiantuntijatyössä johtaa? 

Vanhat johtamisen tavat eivät toimi tämän päivän muuttuvassa työelämässä. Asiantuntijatyön johtaminen vaatii verkostojen johtamisen taitoa sekä yksilöiden itseohjautuvuuden johtamista. Tulevaisuudessa vastuu suoriutumisesta, motivaatiosta ja työkyvystä siirtyy entistä enemmän työnantajalta yksilöille ja verkostoille. Vuorovaikutustaitojen ja luottamuksen merkitys jokaisessa työyhteisöissä kasvaa entisestään.

TALLENTEESSA KUULET:

  • Mitkä työelämän ilmiöt muuttavat asiantuntijoiden työtä?
  • Miten johdat yksilöiden suoriutumista ja työkykyä verkostoissa?
  • Mitä taitoja hurjassa muutosvauhdissa olevat työyhteisöt tarvitsevat? 

Kesto: 35 min

WEBINAARISSA ESIINTYIVÄT:

Karoliina Jarenko, Toimitusjohtaja, Filosofian Akatemia

Karoliina on uuden työn puuhanainen ja Filosofian Akatemian toimitusjohtaja. Hänen mielestään elämme äärettömän jännittäviä aikoja ja tulemme näkemään valtavan muutoksen tavassamme mieltää ja jäsentää työ. Karoliina uskoo, että rakkaus on kovin juttu ikinä ja nimenomaan se on avain parempaa huomiseen. 

Jaakko Alamäki, Toimialajohtaja, Barona HR & Finance

Jaakko haluaa auttaa yrityksiä parantamaan kilpailukykyään oikeanlaisten - motivoituneiden ja hyvinvoivoivien - osaajien avulla. Jaakko uskoo, että jokaiselle yksilölle on paikkansa, jossa potentiaali pääsee loistamaan. 

 

karoliina&jaakko.png