murskaaja-herokuva

UUSI URA MURSKAAJANA!

Uusi ura murskaajana? Rudus Oy:n ja Swerock Oy:n rekrykoulutus tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden ura murskaamotyöntekijänä ilman aiempaa alan kokemusta viidessä kuukaudessa. Murskaamotyöntekijän rekrykoulutus alkaa kesäkuussa 2020. Tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Hae rohkeasti mukaan!

Viiden kuukauden koulutuksen aikana opit murskaamotyöntekijän ammattilaiselta vaadittavia tietoja ja taitoja. Osaat valmistaa annettujen laatuvaatimusten mukaisia kiviaineksia ja saat valmiudet suoriutua itsenäisesti murskaamon työtehtävistä. Koulutus antaa sinulle laaja-alaiset perustiedot murskaustyöstä. Muutaman vuoden ammatissa työskentelyn jälkeen osaamisesi karttuessa voit suorittaa maarakennusalan ammattitutkinnon.

Hae tästä koulutukseen

Haku päättyy 14.5.


taitotalo-logo
tepalvelut-logo

7 SYYTÄ HAKEA KOULUTUKSEEN:

1. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja väylä uuteen ammattiin

2. Viidessä kuukaudessa murskaamon ammattilaiseksi 

3. Tähtäimessä vakituinen pitkäaikainen työpaikka 

4. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi

5. Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työmaat 

6. Koulutusohjelma on maksuton

7. Suoritat 5 korttia (Ensiapu I, Tieturva 1, Tulityö, Työturvallisuus ja Ympäristöturvallisuuskortti)

Tutustu siis tarkemmin koulutukseen ja hae mukaan heti!

Hae tästä koulutukseen

Haku on auki 14.5 asti.

murskaaja-kuva2

murskaaja-kuva3

PASI ON TYÖSKENNELLYT MURSKAAMOSSA JO 15 VUODEN AJAN

Pasi työskenteli aiemmin hitsaajana ja maanrakennusalalla. Hän kuitenkin kaipasi jotain uutta ja päätyi murskamieheksi. Siitä lähtien Pasi on jo 15 vuoden ajan viihtynyt alan hommissa.

"Suosittelen kyllä tätä alaa. Palkka on keskivertoa parempi ja ala on mielenkiintoinen", Pasi kertoo.

Parasta Pasin mielestä hänen työssään on alan yhteishenki! Lisäksi hän kokee, että murskaamotyöntekijän työtehtävät on monipuolisia.

"Saat olla nykytekniikan kanssa tekemisissä ja etenemismahdollisuuksiakin on. Tietty tämä ei ole mitään siistiä sisätyötä, mutta sopii hyvin sellaisella, joka tykkää käsillä tehdä ja touhuta", Pasi kuvailee työtään.

Tyypillinen työpäivä pitää sisällään paljon erilaisia työtehtäviä, kuten koneiden kunnossapitoa ja huolto, pientä järjestelyä, murskan syöttämistä sekä itse murskalaitoksen valvomossa murskan säätelyä ja seurantaa. Työ ei ole yksipuoleista hommaa eikä ala ole sinänsä sarjatuotantoa vaan hommat ja työtehtävät vaihtuu.

"Suosittelen semmoiselle, kuka tykkää puuhastella ulkona ja joka pystyyratkaisemaan pieniä pulmia, tykkää tehdä käsillä ja touhuta ja nähdä työnsä jäljet heti", Pasi summaa.


MITÄ ON MURSKAAJAN TYÖ?

Murskamiehen työhön kuuluu muun muassa koneisen kunnossapitoa, murskan syöttämistä ja itse murskalaitoksen valvomossa tehtävää murskan säätelyä ja seurantaa. Työssäsi käytät pitkälle automatisoituja ja kalliita koneyksiköitä. Kone-, kalusto- ja tarvikevalikoima on monipuolinen.

MITÄ koulutus pitää sisällään?

Koulutuksessa käydään läpi murskausalan perusteita, kuten murskaustekniikka, kunnossapitotekniikkaa, mineralogiaa sekä geologiaa. Lisäksi koulutuksessa opitaan pyöräkurmaajan ja kaivinkoneen käyttöä, murskauslaitosten siirtoa ja pystytystä sekä hitsaustöitä.

Koulutuksen aikana suoritat seuraavat kortit: Ensiapu I, Tieturva 1, Tulityö, Työturvallisuus ja Ympäristöturvallisuuskortti

Koulutus kestää 103 päivää eli viisi kuukautta. Lähiopetus järjestetään Helsingissä ja se suoritetaan muutamassa parin viikon jaksossa. Lisäksi koulutusta suoritetaan työharjoittelussa, jossa työkohteet sijaitset ympäri Suomea. Koulutuksen jälkeen voit työllistyä näihin eri kohteisiin eri sijainneissa ja otamme sinun asuinpaikkakuntasi huomioon.

KUKA VOI HAKEA?

Toivomme sinulta:

20 vuoden ikä ja vähintään B-ajokortti.

Opiskelijoilla tulee olla valmius matkatyöhön ja riittävä suomen kielen taito.

Työ edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa ja työsuhteen koulutuksen jälkeen solmiville tehdään terveystarkastus.

Eduksi katsotaan ammatillinen koulutus tekniseltä alalta, sekä kokemus maanrakennusalan koneiden (pyöräkuormaajan ja kaivinkoneen) käytöstä, mutta tämä ei ole välttämätöntä

Kyseessä on työvoimakoulutus ja se on kohdennettu työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille ja esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu henkilö voi hakea koulutukseen.

Hae tästä koulutukseen

Haku on auki 14.5 asti.


Rudus_RGB-Col_centered
swerock-logo