UUSI URA KATTOASENTAJANA!

työpaikka ja koulutus samassa paketissa

Haluaisitko uuden työn ja käytännönläheisen koulutuksen yhdessä paketissa? Miltä kuulostaisi työskennellä seutusi parhailla näköalapaikoilla? Entäpä alalla, jolla osaamisellesi löytyy kysyntää paitsi nyt, myös tulevaisuudessa? Kouluttaudu rekrytoivan koulutuksen kautta kattoasentajaksi bitumieristämiseen!

Barona Rakennus Oy & TTS Työtehoseura yhdessä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa kouluttavat 20 uutta kattoasentajaa bitumieristämiseen. Koulutusohjelman kautta saat uuden ammatin ainutlaatuisessa koulutuskokonaisuudessa. Koulutuksen jälkeen tavoitteenasi siintää pitkäaikainen työpaikka, jossa pääset hyödyntämään uutta osaamistasi heti käytänönssä. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi.

Kattoasentajien rekrykoulutus alkaa 24.1. ja päättyy 10.5.2022. Koulutus sisältää 75 koulutuspäivää ja on sinulle täysin maksuton. Koulutukseen valitaan 20 henkilöä. Koulutus on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Tutustu bitumikattoasentajien rekrykoulutukseen tarkemmin ja hae mukaan Baronan ja TE-toimiston kautta!
Jos jokin hakemisessa pohdituttaa, jätä meille yhteystietosi alla. Katsotaan hakemista yhdessä! ⬇

 
 

Kuuntele infosta lisää KOULUTUKSESTA JA KATTOASENTAJAN TYÖSTÄ!

 
TE-toimisto järjesti tiistaina 30.11.2021 kaikille avoimen livelähetyksen, jossa käytiin läpi rekrykoulutusta ja kattoasentajan työtä. Kuuntele tallenne!
 
 
 

MUKANA KOULUTUKSESSA MM.:

logopalkki

 


6 syytä hakea mukaan:

1. Ainutlaatuinen koulutuskokonaisuus ja perehdytys uuteen ammattiin

2. 75 päivässä kouluttautuminen kattoasentajaksi - 25 bitumieristämistä käsittelevää lähiopetuspäivää sekä työssäoppiminen

3. Tähtäimessä pitkäaikainen ja vakituinen työpaikka

4. Kolme uutta korttia: työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä ensiapukortti

5. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi

6. Koulutusohjelma on sinulle maksuton!

Tutustu siis tarkemmin koulutukseen ja hae mukaan heti! ⬇

 

Täytä hakemuslomake Baronalle

Täytä hakemuslomake TE-toimistolle

 

kattoasentaja-kuva3

fkk

kokemuksia koulutusohjelmasta
aiemmilta vuosilta:

 

"Koulutus kokonaisuutena oli hyvä väylä töihin. Siinä pääsee työskentelemään loistavien tyyppien kanssa, ne antaa kyllä ammattilaisten vinkkejä! Sai suoritettua kortteja, käytiin läpi työturvallisuusjuttuja ja valjailla työskentelyä."

 

"Suosittelen, jos tykkää vaihtelevasta duunista ja ulkoilmasta. Kun kohteet muuttuu, niin työympäristö muuttuu."

 

"Jos tykkää rakentaa eikä ole alan koulutusta, niin tämä on hyvä väylä alalle. Ei tarvitse olla huimapää, vaikka korkealla ollaankin. Tässä saa tehdä fyysistä työtä ja näkee työnsä tulokset heti. Oon saanut kiitosta siitä, että olen oma-aloitteinen ja osaan itse miettiä ja toimia. Koulutus on hyvä reitti vaihtaa alaa ja se sopii kaikenikäisille, itse lähdin koulutukseen mukaan 46-vuotiaana."


MiTä rekrykoulutus sisältää?

Koulutusaikana pääset oppimaan käytännön työtehtäviä ammattilaisten johdolla. Rekrykoulutus rakentuu bitumieristystä käsittelevistä lähiopetuspäivistä sekä ohjatusta työharjoittelujaksosta. Koulutuspäivien aikana pääset suorittamaan muun muassa työturvallisuuskortti, tulityökortti sekä ensiapukortti.

Lisäksi koulutuksessa käydään läpi vesikattotyöhön liittyviä tekniikoita, teorioita, määräyksiä ja ohjeita sekä korkealla työskentelyä, vedeneristystyötä, valjas- ja telinetyöskentelyä, sääsuojausta sekä työmaalogistiikkaa.

Rekrykoulutus toteutetaan suomen kielellä ja koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään TTS:n tiloissa Vantaalla. Koulutusohjelman lopussa on 50 päivän työharjoittelujakso työkohteissa asuinpaikastasi riippuen Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä tai Pirkanmaalla kokeneen ammattilaisen ohjauksessa.

Kyseessä on työvoimakoulutus, ja se on kohdennettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille ja esimerkiksi määräaikaisessa työsuhteessa oleva, keikkatyötä tekevä tai irtisanottu henkilö voi hakea koulutukseen.

 

MITÄ ON BITUMIKATTOASENTAJAN TYÖ?

Bitumieristämisellä tarkoitetaan kattojen ja muiden rakenteiden vedeneristämistä. Työtehtäviä ja -kohteita on erilaisia asuin- ja toimitilarakentamisesta infrarakentamisen eristystöihin. Työtä tehdään työparin kanssa, ja työmaat vaihtelevat muutaman tunnin töistä kuukausien projekteihin. Työ bitumieristäjänä on monipuolista ja vaihtelevaa.

Kattoasentajana käsillä tekeminen on keskiössä. Työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa. Huimapää ei tarvitse olla, vaikka korkealla töitä tehdäänkin. Suuri osa työkohteista on tasakattoja, ja työturvallisuus on aina keskiössä. Bitumikattojen tekijät ovat arvostettuja alan ammattilaisia. Koulutuksen lähtökohtana on, että kokemattomana ei tarvitse katolle lähteä! Palkkaus on vedeneristysalan työehtosopimuksen mukainen.

Hae mukaan jättämällä hakemuksesi sekä Baronalle että TE-toimistolle!

 


Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Lue lisää: baronarakennus.fi