Automyynti on ennen kaikkea ihmistyötä - Löydä autoalasta itsellesi ammatti!

Helsingin Autoalan Liikkeiden Yhdistys r.y. yhdessä TTS Työtehoseuran, pääkaupunkiseudun valittujen autoliikkeiden ja Baronan kanssa haluaa mahdollistaa uusien automyyjien ammattimaisen laskeutumisen autoalalle. 

Hakemalla mukaan niin töihin kuin koulutukseen, saat käsiisi ajoneuvoalan ammattitutkinnon ja erikoistut automyynnin ja asiakaspalvelun osaamisalalle. Tulevaisuuden automyynti on ihmistyötä ja osaksi teknisiä taitoja, ja siihen matkaan haluamme mukaan sinutkin!

Haemme marraskuussa 2019 starttaavaan oppisopimusryhmään jäseniä, jotka pääsevät ensimmäisestä päivästä lähtien työskentelemään automyynnin parissa. 1,5 vuotta kestävä, työn rinnalla toteutettava palkallinen henkilökohtainen opintosuunnitelma antaa erinomaiset valmiudet pärjätä tulevaisuuden automyyjänä. Koulutusohjelman päätteeksi sinulla on työpaikan lisäksi taskussa ajoneuvoalan ammattitutkinto, myynnin ja asiakaspalvelun osaamisala.

Tässä listaus haettavista automyynnin työpaikoista eri brändeillä - klikkaa auki napista!

Autokeskus

Bilia

LänsiAuto

MetroAuto

Sports Car Center

Toyota Tsusho

Muista kertoa tästä sivusta ja työpaikoista myös kaverille!"Urheilussa ja automyynnissä on paljon samaa. Siinä tarvitaan tavoitteellisuutta, kunnioittamista ja nöyrää tekemistä." 

- Volvo-myyjä Mikko Ilkka, Bilia