Tee urahyppy Osloon finanssialan ammattilaiseksi 

Komplett Bank hakee Norjaan luottokäsittelijöitä sekä asiakaspalvelijoita työyhteisöön, jossa viihtyy jo noin 150 työntekijää.
Meillä on vahva halu kasvaa ja nyt etsimmekin lisävahvistusta Oslon Lysakeriin. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat mahdollisimman pian, vielä vuoden 2019 aikana. Muutto töiden perässä ei ole kenties koskaan ollut näin helppoa tai hauskaa - heittäydy finanssialan vietäväksi!


Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Norjaan kansainväliseen työyhteisöön, jossa panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen niin töissä kuin vapaalla. Harrastamme urheilua paljon porukassa ja keksimme kimpassa tekemistä myös viikonlopuille. 

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinnostavia tehtävänkuvia ja mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Tulet osaksi eteenpäin menevää työympäristöä - Komplett Bank on nuori, moderni ja kasvava finanssialan toimija.
  • Tilaisuuden asua Norjan pääkaupungissa ja tutustua lähiseudun valloittaviin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Toimistoltamme pääsee Oslon keskustaan 15 minuutissa. 
  • Tukea käytännön järjestelyissä muuttoa suunnitellessasi & relocation packagen (2500 €).


”Työssä parasta on, kun pystyy selvittämään ihmisen ongelman ja olemaan avuksi. Työyhteisö on nuorekas ja kiva. Työkavereiden kanssa ollaan tekemisissä ja pidetään toisistamme huolta.”