<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

WEBINAARI: KILPAILUKYKYÄ KANSAINVÄLISESTÄ OSAAMISESTA – CASE SUPERCELL & HAPPYORNOT

Suomesta puuttuu vuonna 2025 jopa 25 000 IT-alan osaajaa. Kasvava osaajavaje vaikuttaa jo nyt yritysten kilpailukykyyn – erityisesti ohjelmistokehityksen alueella ja kisa parhaista tekijöistä on tiukempaa kuin koskaan. Rekrytointiin panostetaan ennennäkemättömiä resursseja ja kaikki keinot ovat käytössä. Muutamat yritykset ovat tehneet päätelmänsä ja panostaneet kansainväliseen osaamiseen organisaationsa rakentamisessa. Tässä kansainvälinen rekrytointi on ollut yksi avainasia onnistumisessa.

Webinaarissa paneudutaan keinoihin, joilla erittäin haastavassa osaajamarkkinassa organisaatio kykenee löytämään parhaat osaajat kansainvälisesti. Kuulemme Supercellin sekä HappyOrNotin rekrytointimenetelmistä ja keskustelemme vieraidemme omakohtaisista kokemuksista kansainvälisen rekrytoinnin saralla.

Tässä webinaarissa kuulet myös:

  • Miksi yritysten kannattaa rekrytoida kansainvälistä osaamista?
  • Kuinka kansainväliseen rekrytointiin tulisi valmistautua?
  • Millaisilla keinoilla parhaat osaajat saadaan liikkeelle?
  • Mitkä ovat Supercellin ja HappyOrNotin menestyksekkään rekrytoinnin tärkeimmät kulmakivet?
  • Mitkä ovat kansainvälisen yrityskulttuurin rakentamisen edellytykset ja hyödyt?


Webinaari on suunnattu kansainvälisestä rekrytoinnista kiinnostuneille yritysjohtajille, kehitystiimien esimiehille sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille ja johdolle.

Vieraina: Recruiting Lead Frida Johansson (Supercell) ja 
CEO, Founder Heikki Väänänen (HappyOrNot)

Hostina: Arja Martikainen, Barona IT / Northstarjobs.io
 

ESIINTYJIEN ESITTELYT

Frida Johansson / Supercell

Frida Johansson on ollut mukana Supercellin kasvussa vuodesta 2013 alkaen. Supercell on suomalainen mobiilipelejä kehittävä yritys, jota tunnetaan peleistä Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale ja Brawl Stars. 

Frida on palkannut pelinkehittäjiä Helsingin studioon kaikkialta ympäri maailmaa ja hän on myös aktiivisesti mukana tukemassa Supercellin San Fransiscon, Seoulin, Shanghain ja Tokion toimistojen rekrytointeja. Fridalla on itsellään monikulttuurinen tiimi, joka kansainvälisen talentin löytämisen lisäksi auttaa ihmisiä muuttamaan ja asettumaan Suomeen. 

Heikki Väänänen /HappyOrNot

Heikki Väänänen, 38, on toiminut puolet iästään yrittäjänä. Idean HappyOrNot Oy:n tarjoamaan palveluun Heikki sai n. 15 vuotta sitten saadessaan huonoa asiakaspalvelua eräässä liikkeessä. Hän jäi miettimään, miten palautteen antamismahdollisuuksia tulisi parantaa. Heikille syntyi idea uudesta palvelusta, joka jäi kypsymään ajatuksiin muutamaksi vuodeksi. Näiden vuosien aikana Heikki valmistui Tampereelta diplomi-insinööriksi ja valmistumisen jälkeen aika kului oman peliyhtiö Universomo Oy:n kansainvälistämisen parissa, Heikin ollessa tuolloin vain 20-vuotias.

HappyOrNot perustettiin vuonna 2009. Asiakastyytyväisyyttä mittaavia ”hymiölaitteita” löytää nykyään useista eri paikoista, mm. lääkäriasemilta, apteekeista ja ruokakaupoista yli 120 maasta. Palvelun avulla on kerätty jo miljardi palautetta ja HappyOrNot rakentaa maailman johtavaa mikropalautteen alustaa.  ”Hymiölaite” ja palautteen keräämisen idea on simppeli ja laite on helppokäyttöinen. Palvelu toimii pelinomaisesti ja HappyOrNot:n analytiikan avulla yritys voi parantaa palveluaan ajantasaisesti. Yritys työllistää noin 160  henkilöä ja yrityksen tavoite on noin 24M€ myyntiä vuonna 2019