🌞 vietetäänkö ens kesä(t)yö varastolla? 🌞

Kesätyöhaut käyvät kuumimmillaan ja opiskelijoita revitään suuntaan jos toiseen. Miksi siis Barona Logistiikka? Työtehtäviä laidasta laitaan (voit päästä ajelemaan trukilla tai vaikka juttelemaan päivittäin robotin kanssa🤖 ),  siisti sisätyö sekä hyötyliikuntaa massien saattelemana!

Siis häh mitä siellä varastolla oikein tehdään? Tutustu alaan varastotöihin.fi-sivustollamme!

Taustasi, toiveidesi ja kokemuksesi perusteella voimme löytää juuri sinulle sopivat työtehtävät,
koska niitähän riittää! Voit löytää jopa pidempiaikaisen työpaikan ja tulevaisuus näyttää niin valoisalta, että ihan häikäisee!
😎

Katso avoimet kesätyöpaikat alta ja tuo kesäfiiliksesi varastolle!New call-to-action

Lisäksi alta löydät meidän suosituimmat kesätyöpaikat, joihin etsimme reippaita työntekijöitä. 
Aloita työnhakusi klikkaamalla "Lue lisää ja hae paikkaa" -painiketta. Sinulle aukeaa työpaikkailmoitus, josta pääset tutustumaan työtehtävään.  Pääset sieltä suoraan jättämään meille hakemuksen ilmoituksen "Hae työpaikkaa" -painikkeesta.

 👉 Muista myös auttaa kaveria ja vinkkaa hänelle, että meiltä löytyy kesätöitä! 💙


Työpaikka_kesä2

kesätöihin varastoon vantaalle

Onko ensi kesän suunnitelmat vielä auki? Pakene Suomen surkeaa kesää varastoon! 😎💶 Oman taustasi ja kiinnostuksenkohteiden perusteella voidaan etsiä just sulle sopiva työ! Tsekkaa lisää nyt, ja hae heti niin varmistat kesätyöpaikkasi! 👇

tuokesäfiilisvarastolle

Kesätöihin varastolle, mäntsälään

Mistä massit kesän rientoihin? 😱 🍓 
Haemme kesämeiningillä varustettuja kesätyöntekijöitä monipuolisiin varastotehtäviin Mäntsälään. Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä järjestämme kattavan perehdytyksen. Lue lisää itse, tai vinkkaa kaverille.
  ⬇️

Työpaikka_kesä1

Varastotyöntekijäksi, Kerava - Tuusulan alue 

Varastotehtävät voisivat sopia sinulle, olitpa sitten opiskelija, vasta opinnoista valmistunut, työelämän konkari tai jotain näiden väliltä. Tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan, sillä työtehtäviin järjestämme kattavan perehdytyksen. Älä siis epäröi lukaista ilmoitusta loppuun. 🔥🔥


Barona on Suomen suurin henkilöstöalan yritys ja työllistämme vuosittain yli 30 000 ihmistä. 

Uskomme, että jokaisen tulisi saada kasvaa, kehittyä ja rakentaa itsensä näköistä työelämää. 

Tarjoamme sinulle innostavia työmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Voit tehdä meillä töitä hetken tai viipyä vuosia –tuemme sinua urasi eri käänteissä.

Lue lisää: www.barona.fi

Somessa: @baronacareers