VIDEOTALLENNE: KAsva talousguruksi -AFTERIT

Tähtäimessä paikka talousalan huipulta? Näillä tulevaisuuden talousgurujen aftereilla opit sijoittamisesta ja saat avaimia talousguruksi kasvamiseen.

Puhujina sijoittamisen huiput Nordnetin rahapodin Martin Paasin sekä vastuullisen sijoittamisen konkari Markus Lindqvist. Paneelissa sijoitusgurujen lisäksi Holiday Clubin talousjohtaja Nina Norberg sekä Nordean päästrategi Antti Saari kertovat miten ovat rakentaneet uraansa ja kasvattaneet asiantuntijuuttaan talousalalla.

Lataa videotallenne (1h30min) täyttämällä lomake! 

TALLENTEELLA KUULET (pidetty to 31.10.):

  • Vaurastumisen kolme kulmakiveä - Martin Paasi, riippumaton talousasiantuntija ja Rahapodin vetäjä Nordnetillä
  • Miksi vastuullinen sijoittaminen on järkevää? - Markus Lindqvist, Vastuullisen sijoittamisen johtaja, Aktia Varainhoito Oy
  • Paneelikeskustelu: Kasva talousguruksi  - Mukana keskustelemassa Martin Paasi, Markus Lindqvist sekä Holiday Club Resorts Oy:n talousjohtaja Nina Norberg ja Nordean Päästrategi Antti Saari

PUHUJAT

Martin Paasi Riippumaton talousasiantuntija ja rahapodin vetäjä Nordnetilla, sekä yrittäjä RECUBATORissä

Martin on toiminut Amanda Capitalin, East Capitalin ja Seligson Rahastoyhtiön toimitusjohtajina vuosina 2000-2010. Hänellä on omakohtaista kokemusta kaikista pääomamarkkinoiden toiminnoista ja infrastruktuurista aina maksuliikenteestä ja pörssilistauksista, rahastotoimintaan ja yritysjärjestelyihin asti. Utelias insinööriluonne, ihmismyönteinen, ENTP.

Markus Lindqvist Vastuullisen sijoittamisen johtaja, Aktia Varainhoito Oy

Markus vastaa Aktia Varainhoidossa kansainvälisestä myynnistä, jakelusta sekä vastuullisen sijoittamisen kehittämisestä. Markus on toiminut eri tehtävissä Aktialla vuodesta 2002 lähtien, mm. Aktia Rahastoyhtiön toimitusjohtajana sekä instituutioliiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana Aktia Pankissa. Vastuullisen sijoittamisen parissa Markus on työskennellyt yli 10 vuotta.

Nina Norberg Talousjohtaja, Holiday Club Resorts Oy

Nina Norberg toimii tällä hetkellä Holiday Club Resortsin talousjohtajana vastuullaan konsernin talous ja IT. Nykyisessä tehtävässään hän työskentelee monipuolisissa tehtävissä kiinteistöjen ja palveluiden kehittämisen parissa sekä vastaa konserniraportoinnista intialaiselle emoyhtiölle kasvavalla matkailualalla.

Ninan työura lähti liikkeelle suomalaisen terveysteknologian kansainvälisen myynnin tehtävistä. Toimialan vaihdoksen myötä työtehtävät vaihtuivat myynnistä taloushallintoon. Tehtäviin on mahtunut erilaisia asiantuntija- ja esimiesrooleja Business Controllerista talouspäällikköön ja talousjohtajaan. Näissä rooleissa hän on päässyt kehittämään taloushallinnon prosesseja ja järjestelmiä sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan organisaatioissa olevia muutoshankkeita.

Antti Saari Päästrategi, Nordea

Antti Saari on Nordea Varallisuudenhoidon päästrategi Suomessa. Antin vastuualueisiin kuuluvat Nordean yksityisasiakkaiden sijoitusnäkemys sekä sen viestiminen sekä pitkän aikavälin sijoitussuunnittelun kehittäminen. Antti on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri pääaineenaan rahoitus. Hän on myös suorittanut CFA (Chartered Financial Analyst) -tutkinnon. Ennen päästrategin tehtäviä Antti on toiminut Nordeassa sijoitusstrategina.

 

LATAA videoTALLENNE tästä!