<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1316592211688349&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinaari: IT-rekrytoinnin sudenkuopat


Tuottaako IT-osaajien rekrytointi harmaita hiuksia? Onko osaajia vaikea löytää tai sitouttaa rekrytointiprosessiin?

Tässä webinaarissa paneudutaan konkreettisiin keinoihin, joilla erittäin haastavassa osaajamarkkinassa organisaatio kykenee löytämään muun muassa ohjelmistokehittäjiä sekä onnistumaan rekrytointiprosessin läpiviennissä. Kuulemme Goforen sekä Barona IT:n rekrytoijien omakohtaisista kokemuksista IT-rekrytoinnin saralla.

Tässä webinaarissa kuulet:

  • Mistä kanavista ohjelmistokehittäjiä kannattaa nykyään etsiä
  • Vinkkejä suorahakuun ja roolien määrittelyyn
  • Keskustelua palkkauksesta 
  • Neuvoja rekrytointiprosessin läpivientiin sekä hallintaan

Webinaari on suunnattu IT-rekrytoinnista kiinnostuneille kehitystiimien vetäjille sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille ja IT-rekrytoijille.

ÄÄNESSÄ:

ANNI ROINILA, GoFORE

Anni työskentelee Goforella vastuualueenaan rekrytointi ja työnantajamielikuva. Näiden lisäksi Anni innostuu erityisesti monimuotoisuuden ja tasa-arvon ympärillä käytävistä keskusteluista, hauskoista Twitter -ketjuista sekä Goforen työkulttuurista joka korostaa vapautta, vastuuta ja luottamusta.

Johanna Lintunen, BARONA IT

Johanna työskentelee Barona IT:llä it-rekrytointien parissa. Hän on kontaktoinut uransa aikana tuhansia devaajia ja käynyt keskustelua heidän urakehityksestään ja -toiveistaan.

Janne Borro, BARONA IT

Janne tekee IT-rekrytointia Barona IT:lla. Hän etsii tekijöitä niin tuotetaloihin kuin isoihin konsulttiyrityksiin. Jannen tavoitteena on löytää IT-alan osaajille kiinnostavia mahdollisuuksia ja auttaa heitä saavuttamaan uratavoitteensa.

 

Webinaarin sinulle tarjoaa Barona IT

Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin Pohjoismaissa.